Foto: © Àlex Oltra

El Govern de Gandia treballa “amb la voluntat decidida” d’aconseguir el Tren de la Costa i viatjarà a Madrid en companyia del Conseller i els municipis afectats “per tal de fer valdre un traçat més rendible socialment per a les nostres comarques, per a la vertebració del nostre territori.

Els co-portaveus del Govern local, el vice-alcalde, Josep Alandete, i el Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han lamentat que el Partido Popular trenque el consens i el front comú acordat al moment de presentar les al·legacions al projecte del Tren de la Costa i sembre el dubte “sobre una infraestructura vital per a Gandia, la Safor i la Marina”.

José Manuel Prieto: “I això vincula mantindre l’estació al centre de Gandia, amb parades a l’hospital, Bellreguard… I que faça de cordó umbilical amb la Marina, respectant el traçat actual de via. Per tant, necessitem front comú, respectar el treball de les institucions i no donar lliçons sobre una infraestructura que ni el PP va voler, ni va saber fer-la”.

Josep Alandete s’ha mostrat confiat en la sensibilitat del govern central, “perquè la solució no pot ser d’una altra manera a la que plantegem. No pot anar en contra dels interessos de la ciutadania de les dues comarques, d’una mobilitat sostenible en temps d’emergència climàtica”.

Deja un comentario