Ja ha finalitzat el període de votació dels Pressupostos Participatius de Gandia de 2020 ja ha finalitzat. Unes eleccions que han collit més de 6.500 vots: 3.800 d’aquesta votació final més 2.700 de la votació filtre.

Les propostes amb major nombre de vots

  1. Reforma del pati del col·legi Benipeixcar – 907 vots
  2. Veterinari per als animals de Gandia que viuen al carrer – 539 vots
  3. Reformes i millores en la Plaça El·líptica – 507 vots
  4. Anella Verda de Gandia. Connexió entre el CAI i al rotonda de Daimús (Primera fase) – 493 vots
  5. Nou espai sociocultural al Centre Social del Raval – 464 vots
  6. Millora del sistema de carrils bici – 447 vots

En els propers dies el departament de Participació Ciutadana estudiarà totes les propostes que podran dur-se a terme fins a arribar al pressupost de 300.000 euros, pel que podrien executar-se més de sis. També es tindrà en compte els filtres de discriminació positiva cap als barris que més dificultat tenen per a guanyar el vot.

Nahuel González, regidor responsable de Polítiques amb la Ciutadania: “Aquets mecanismes funcionen i que la ciutadania vol votar i prendre decisions col·lectivament. Que en aquests temps de pandèmia la ciutadania participe en millorar la seua ciutat és un orgull per a tot el Govern de Gandia”.

Juanjo Giner, director general de Participació Ciutadana: “El factor més nou d’aquests pressupostos ha estat la implicació i participació de la ciutadania de forma continuada durant 3 mesos. La participació ha estat quantitativa presentant més de 100 propostes i votant massivament, tant en la votació filtre com en la votació final, com de forma qualitativa, elaborant, consensuant, reflexionant i debatent cadascuna de les propostes ciutadanes i de barri dels pressupostos de 2020”.

Deja un comentario