29.4 C
Gandia
/ 24 julio 2021

El resultat final dels Pressupostos Participatius 2020

El resultat final dels Pressupostos Participatius 2020

Ja ha finalitzat el període de votació dels Pressupostos Participatius de Gandia de 2020 ja ha finalitzat. Unes eleccions que han collit més de 6.500 vots: 3.800 d’aquesta votació final més 2.700 de la votació filtre.

Les propostes amb major nombre de vots

  1. Reforma del pati del col·legi Benipeixcar – 907 vots
  2. Veterinari per als animals de Gandia que viuen al carrer – 539 vots
  3. Reformes i millores en la Plaça El·líptica – 507 vots
  4. Anella Verda de Gandia. Connexió entre el CAI i al rotonda de Daimús (Primera fase) – 493 vots
  5. Nou espai sociocultural al Centre Social del Raval – 464 vots
  6. Millora del sistema de carrils bici – 447 vots

En els propers dies el departament de Participació Ciutadana estudiarà totes les propostes que podran dur-se a terme fins a arribar al pressupost de 300.000 euros, pel que podrien executar-se més de sis. També es tindrà en compte els filtres de discriminació positiva cap als barris que més dificultat tenen per a guanyar el vot.

Nahuel González, regidor responsable de Polítiques amb la Ciutadania: “Aquets mecanismes funcionen i que la ciutadania vol votar i prendre decisions col·lectivament. Que en aquests temps de pandèmia la ciutadania participe en millorar la seua ciutat és un orgull per a tot el Govern de Gandia”.

Juanjo Giner, director general de Participació Ciutadana: “El factor més nou d’aquests pressupostos ha estat la implicació i participació de la ciutadania de forma continuada durant 3 mesos. La participació ha estat quantitativa presentant més de 100 propostes i votant massivament, tant en la votació filtre com en la votació final, com de forma qualitativa, elaborant, consensuant, reflexionant i debatent cadascuna de les propostes ciutadanes i de barri dels pressupostos de 2020”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS