20.9 C
Gandia
24 mayo 2024
InicioNoticiasEleccionesCompromís +´ Gandia ompli el Teatre Serrano de gom a gom

Compromís +´ Gandia ompli el Teatre Serrano de gom a gom

- Publicidad -

Èxit total a la presentació a la ciutadania de la candidatura Compromís +´ Gandia unida, al Teatre Serrano i que va comptar amb l’actuació d’Eva Dénia. La coalició unitària, que encapçala Pep Alandete, es presentava davant de més de 6.000 persones amb opcions d’aconseguir la primera Alcaldia.

L’objectiu és consolidar la transformació iniciada fa quatre anys, després d’una llarga etapa de foscor, balafiament dels recursos públics i fer una passa més “per a trencar inèrcies del passat, per a posar en valor tots els recursos humans que tenim a l’abast”. Sempre, asegura el cap de llista, des del diàleg i l’acord, teixint complicitats, per a continuar construint entre totes “una Gandia més moderna, més oberta i capdavantera. Una Gandia verda i emprenedora”.

En la seua intervencio, Alandete va assegurar que Gandia ho ha notat quan la coalició ha estat al govern, perquè s’ha demostrat que són imprescindibles per parar el descontrol i el balafiament que s’han apoderat de l’Ajuntament quan no hi han estat presents. “Les  passades dos legislatures, una amb el Govern del PP i l’altra amb el govern del PSOE, van deixar la nostra ciutat  endeutada fins a les celles, i per això  la gestió municipal se n’ha ressentit. En una legislatura complicada Lorena, Laura, Nahuel, Alícia i Xavi  han sabut aprofitar tots els recursos possibles per implementar polítiques decisives destinades a la millora de la nostra ciutat. I han estat fonamentals perquè les prioritats vingueren marcades tothora per aconseguir sempre  el millor per al veïnat”.

Però ara, assegura, Gandia necessita “continuar construint entre totes una Gandia culta, desvetlada i feliç en què el drama de la desocupació desaparega de les nostres vides, on els majors tinguen tots els recursos públics necessaris per una vellesa digna, la nostra joventut puga satisfer tots els seus projectes i cap dona siga mai més maltractada”. Per això, assegura, les eleccions del pròxim 26 de maig seran #decisives si volem que ningñu no patisca ni es quede arrere i on el bé comú siga “l’únic govern que ens governe. Amb Compromís +´ Gandia unida farem entre totes i tots que la llum vença la foscor!”

Acompanyaven Pep Alandete un equip de persones “incansables que combina l’experiència en la gestió municipal amb les aportacions del bo i millor de la nostra societat civil: del sector empresarial, social, cultural,  mediambiental, feminista, etc. Un grup de persones que han decidit dedicar quatre anys de la seua vida al bé comú des del consistori”.  En nom de totes elles, hi van intervindre:

Alícia Izquierdo, núm. 2

“Seguirem transformant la ciutat amb humilitat, però amb energia. Ens tocarà, com hem fet estos anys, ser espavilats, aprofitar cada oportunitat, aconseguir i gastar amb trellat cada euro que vinga d’ací o d’allà i completar el que s’ha quedat a mitges. Serà més fàcil, després del que hem aconseguit fins ara”.

Ferran Martínez, núm. 3

“Veig en la política un excés de crispació i d’insults, en lloc de distensió. Un afany per excloure i destruir, en lloc d’incloure i construir… També sembla que els qui venim del món de l’empresa hem de defensar per força posicions ultra-lliberals. I no és així, és compatible amb valors solidaris d’equitat i justícia social, que garateixen la distribució d’esta riquesa”.

Nahuel González, núm. 4

“Hem sabut unir-nos per Gandia, sumar per avançar, apartar diferències per prioritzar el que tenim en comú: la nostra estima a Gandia, a la terra, a les persones. Som la candidatura que guanyarà les eleccions perquè ens van dir que no podríem i vam poder. Perquè vam sobreviure al silenci i som la veu de totes”.

Vicenta Ferrer, núm. 5

 “La iniciativa era il·lusionant i immediatament vaig pensar en l’oportunitat que tindria de treballar per la meua ciutat i per Marxuquera, tot el que podria aportar amb la meua experiència com a infermera i treballadora social i les meues creences en què la salut té molt a veure amb l’estil de vida, la pràctica de l’esport, el Medi Ambient, etc.”.

Miquel Peiró, núm 9.

“Un objectiu basat en més drets, més igualtat, més cohesió, més llibertat per a totes les persones. Per això cal fer una política basada en la transparència i l’honestedat i en la participació democrática de totes i tots”.

Naima Ben Maarouf, núm. 16

“Apostem per la diversitat, la igualtat i la llibertat. La convivència no entén de colors, ètnies o religions”. 

- Publicidad -

Escribe tu comentario

- Publicidad -

Los partidos de Gandia comienzan la campaña de las Elecciones Europeas con la pegada de carteles

Las Elecciones Europeas se celebran el próximo 9 de junio y la campaña electoral ya ha comenzado. Tras una cena con los afiliados el...

El Plan Respeto mejora la iluminación de 41 calles de Gandia

Las acciones del Plan Respeto para mejorar la ciudad y el entorno urbana siguen avanzando. El consistorio gandiense está cambiando las luminarias de un...

«Caravana Planeta ODS»: las actividades de seguridad vial llegan a Gandia

La actividad educativa "Caravana Planeta ODS" llegará a Gandia, del 27 al 31 de mayo. El parque Ausiàs March se llenará de actividades, organizadas...

‘Deportes y calidad de vida’: charla y coloquio con especialistas en Gandia

El Club Halterofilia Gandia ha organizado una jornada 'Deportes y calidad de vida' que tendrá lugar a las 18 horas del viernes, 24 de...
- Publicidad -

De la duda a la fascinación: Javier Botía promete una «experiencia única» en Fomento AIC

Fomento AIC acogerá este viernes 17 de mayo, a las 22:30 horas, el espectáculo del mentalista Javier Botía. Humor, fenómenos paranormales y una experiencia...

Aurora Merino, una gandiense que desafía al cáncer y a las olas en el Reto Pelayo Vida 2024

El Reto Pelayo Vida vuelve a contar con una gandiense entre sus candidatas a participar en la expedición de 2024. Aurora Merino lo tuvo...
-Publicidad -