Fins al dissabte 30 de novembre es poden presentar els treballs participants en el IV Festival Mostra’t Gandia, organitzat per l’Associació Poliqroma i comunitatgay.com, amb el suport de les regidories d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Educació, Benestar Social, Cultura, Convivència i Mediació. També hi col·labora el Palau Ducal dels Borja, entre altres.

La present edició, que es desenvoluparà entre el 29 de gener i l’1 de febrer a diferents espais com el Palau Ducal i el Teatre Serrano, incorpora novetats destacades.

  • A les quatre categories existents: Fotografia, Còmic, Relat curt i Curtmetratges, s’incorpora la d’Il·lustració.
  • A més, els relats curts seran en valencià, per tal de potenciar la creació literària local i en la nostra llengua.
  • Pel que fa a curts, hi haurà dues subcategories: local i per a produccions de fóra de la Safor-Valldigna.

La quantia dels premis també augmenta considerablement, arribant fins i tot a triplicar-se en el cas de Fotografia, Còmic i Relat curt, que passen de 100 a 300 €, mentre que els curtmetratges passen de 300 a 500 €.

Les bases del IV Festival Mostra’t Gandia es poden consultar en la pàgina de Facebook de Mostra’t Gandia i en el web: poliqroma.wixsite.com/mostratgandia

“Gràcies a la implicació de l’Ajuntament, ja d’una forma transversal, de molts departaments, és possible realitzar el festival, que busca donar visibilitat i mostrar la realitat de qualsevol minoria social que puga patir una situació d’injustícia o discriminació, bé per raons d’orientació sexual i identitat de gènere, edat, cultura, religió, diversitat funcional, psíquica…”, ha assegurat Ardid.

“Des de l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives donem suport a les accions que reivindiquen la diversitat en totes les seues formes per tal de conèixer millor la nostra realitat. L’objectiu és fomentar en la societat els valors del respecte a la diversitat i mesures d’inclusió. En aquest cas, a través de l’art”, ha indicat la regidora, Juana Navarro.

“És un projecte sociocultural que també és una oportunitat per a tots aquells creadors i artistes que volen donar a conèixer els seus treballs”, ha recordat l’edil de Convivència i Mediació, Liduvina Gil.

Deja un comentario