29.9 C
Gandia
/ 24 julio 2021

Les 21 propostes dels Pressupostos Participatius exposades al carrer

Les 21 propostes dels Pressupostos Participatius exposades al carrer

Els Pressupostos Participatius de la ciutat de Gandia entren ja en la seua recta final. Les propostes elegides en aquest any 2020 seran executades el pròxim 2021. Totes les 21 propostes del veïnat i associacions es poden votar i consultar a la web fins al 23 de desembre.

Per a que aquesta iniciativa arribe a molta més gent, l’Ajuntament ha decidit exposar a peu de carrer totes les propostes. Aquesta exposició es troba al primer tram del Passeig Germanies i a la plaça Prado.

Aquesta mostra es mantindrà al carrer fins el dia de les votacions, per a que la població de Gandia puga veure i votar totes les propostes que li pareguen més interessants. El regidor delegat de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha assegurat: «Estem en la segona setmana de votacions, molt contents de l’alta participació i també que pugam gaudir de les propostes tan interessants que la ciutadania i les associacions veïnals han proposat i que en un any tan complicat té una participació tan alta».

La ciutadania pot escollir entre 21 propostes, de les quals 11 són triades de la votació filtre i 10 estan presentades pels barris de la ciutat. El dia 24 de desembre les 6 propostes guanyadores es faran públiques a les xarxes socials.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS