27.3 C
Gandia
/ 1 agosto 2021

‘Receptes de pel·lícula’, nova iniciativa de Bocados de Cine

‘Receptes de pel·lícula’, nova iniciativa de Bocados de Cine

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza la huitena edició de Bocados de Cine. Un projecte que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i dels restaurants de la ciutat, aporpa el millor del cine i la gastronomia a la ciutadania.

A través del canal de Youtube de Bocados de Cine, es presentaran els vídeos de la iniciativa «Receptes de pel·licula», on els cuiners i cuineres dels restaurants participants prepararan diversos plats que es poden veure a les pel·licules seleccionades. A més, també es podrà veure una xicoteta entrevista dels responsables dels restaurants, que contaran la història vital i professional de cada cuina.

El regidor de Turisme de Gandia, Vicent Mascarell, ha assegurat que aquesta iniciativa és «una magnífica oportunitat de conéixer la nostra gastronomia de manera amena a través del cinema».

En aquesta edició participaran els restaurants SaboreArte, elaborant una recepta basada en la pel·lícula «La cocinera del presidente», que es prodrà veure el dia 11 de desembre. Almar realitzarà un plat del film «Vatel» a gener del 2021. Fusta serà l’encarregat de fer la recepta de «Chocolat» i es podrà veure a febrer del 2021. Per últim, Casa Manolo serà l’encarregat de cuinar la recepta que dona nom a la pel·lícula «Ratatouille» i serà a març del 2021.

Lola Teruel, responsable de Bocados de Cine, assegura que l’originalitat d’aquesta edició és que «ara els aficionats i seguidors de Bocados de Cine, podran descobrir com es fan els plats estreles de les pel·lícules seleccionades i elaborar-les ells mateix a les seues cases».

A més, per a fer aquesta iniciativa més atractiva, des del departament de Turisme de Gandia és sortejarà cada mes un menjar per a dues persones al restaurant corresponent. Per a poder participar tan sols és necessari interactuar als vídeo receptes de Bocados de cine, que farà Visit Gandia al seu Instagram i Facebook.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS