exposicio-anem-de-festa
exposicio-anem-de-festa

El plenari de març de l’Ajuntament de Bellreguard va liquidar el pressupost de 2017 amb un romanent de tresoreria de 2.341.223’57 € i un resultat positiu de 624.961,40 € que permetrà incrementar les inversions previstes per al 2018.

“Un any més, les xifres demostren la gestió racional de l’erari públic i se sumen a l’absència de deutes bancaris del municipi i un pagament mitjà a proveïdors que en l’últim trimestre del qual tenim dades se situava en 22 dies, huit abans del que marca la llei i 101 dies més ràpid que el primer trimestre de legislatura” recorda el regidor d’Hisenda, Joan Marco.

El superàvit de 2016 va permetre, per exemple, l’adquisició i les obres de la nova biblioteca o les de la nova comissaria entre d’altre actuacions, com també completar les subvencions rebudes per part de l’IVACE per a la millora de parcs empresarials -que al final va acabar assumint la Conselleria d’Economia en la seua totalitat- o les actuacions previstes pel Pla d’Inversions Financerament Sostenible al carrer de València que començaran en breu. En total, es van destinar 399.977’97 € fruit del bon exercici anterior.

Deja un comentario