servicio-municipal-de-recogida-de-animales
servicio-municipal-de-recogida-de-animales

La situació per el Coronavirus s’ha vist agravada en aquestes últimes setmanes a Gandia. Les visites als centres sanitaris s’han vist reduïdes i suplementades per atenció telefònica per intentar evitar el contagi. Per aquest motiu, aquest servei s’ha vist reforçat a Gandia gràcies a la posada en marxa d’un call center.

Durant les últimes quatre setmanes, Gandia ha experimentat un augment significatiu de casos per Covid-19. Un fet que està afectant de nou a les persones majors, repercutint directament en el nombre d’ingressos.

L’entorn escolar, per la seua part, està per davall del 4 %. Una bona notícia que, com afirma Liduvina Gil, delegada de Sanitat: «Indica que els centres escolars i formatius són espais que estan sent molt ben controlats».

Salut Pública ha anunciat que ha Gandia s’han realitzat més de 4000 PCR a la setmana. El 73 % dels casos positius, asseguren, es produeixen en contactes socials o familiars. Gil ha afirmat que “hem de tindre molta cura en aquesta mena de trobades amb amics o familiars. Hem d’intentar mantenir reunions en els grups que siguen de convivents per a evitar que, en cas d’estar contagiats, estenguem la malatia”.

Deja un comentario