25.1 C
Gandia
22 junio 2024
InicioLa SaforSetmana Santa Oliva 2018: Guia de les processons

Setmana Santa Oliva 2018: Guia de les processons

- Publicidad -

La ciutat es bolca per a viure amb intensitat una de les seues festes més tradicionals. A Oliva, la Setmana Santa es festeja amb gran emoció i la gent participa vivament als actes. Els carrers es converteixen en espais on es barregen la música dels tambors i cornetes, el colorit de les flors i l’art de les escultures religioses, creant així una imatge commovedora.

A continuació trobareu una Guia dels actes programats per a la Setmana Santa d’Oliva per aquest 2018.

DIUMENGE DE RAMS, 25 DE MARÇ

A les 9.30 h: Al Passeig Joan Carles I, repartiment i Benedicció de Palmes amb assistència de les germandats, padrines i poble. Tot seguit a les tres Parròquies Missa de Diumenge de Rams. En acabar la Santa Missa, les germandats visitaran la Residència d’Ancians Ntra. Sra. del Rebollet.

A les 18.30 h: A la Parròquia de Sant Francesc d’Assís, Santa Missa amb l’assistència de la Germandat de Nuestro Padre Jesús en el Prendimiento. Tot seguit Viacrucis pels carrers de la feligresia.

DILLUNS SANT, 26 DE MARÇ

A les 20.30 h: A la Parròquia de Santa Maria, Santa Missa amb assistència de les Germandats Ecce-Homo i Sant Sepulcre. Tot seguit Viacrucis pels carrers de la feligresia.

DIMARTS SANT, 27 DE MARÇ

A les 20.30 h: A la Parròquia de Santa Maria, Santa Missa amb assistència de la Germandat del Crist de l’Amor. Tot seguit Viacrucis pels carrers de la feligresia.

DIMECRES SANT, 28 DE MARÇ

A les 20.30 h: A la Parròquia de Santa Maria, Santa Missa amb assistència de la Germandats Vera Creu i Jesús de la Passió. Tot seguit Viacrucis pels carrers de la feligresia.

DIJOUS SANT, 29 DE MARÇ

A les 18 h: A la Parròquia de Santa Maria, “MISSA IN COENA DOMINI” 18.30 h A l’església Ntra. Sra. del Rebollet, Santa Missa amb assistència de la Germandat Jesús Natzaré. En acabar, Processó fins a l’església de Santa Maria.

A les 19.30 h: A les tres Parròquies, “MISSA IN COENA DOMINI”

A les 21.15 h: Trasllat de la imatge de la Soledat de la Germandat Ntra. Sra. dels Dolors de la Parròquia de Sant Francesc fins la Parròquia de Santa Maria.

A les 23 h: A les tres Parròquies, Hora Santa. Tot seguit Viacrucis comunitari.

DIVENDRES SANT, 30 DE MARÇ

A les 6.30 h: Des de la Parròquia de Santa Maria i l’església de Ntra. Sra. del Rebollet, Viacrucis i sermó de la Muntanya.

A les 10.15 h: Baixada del Calvari en processó fins a l’església Ntra. Sra. del Rebollet.

A les 17 h: A les Parròquies de Sant Roc i Sant Francesc celebració litúrgica de la Mort del Senyor.

A les 17.30 h: A la Parròquia de Santa Maria celebració litúrgica de la Mort del Senyor.

A les 18.30 h: A la Parròquia de Santa Maria cerimònia del DESCLAVAMENT. Representació plàstica del davallament del cos de Crist, mort a la Creu, acompanyat del poema simfònic compost per D. José Climent i lletra de Salvador Soler i Soler.

A les 20.00 h: Processó general del SANT ENTERRAMENT, amb l’assistència de totes les germandats i clergat.

DISSABTE SANT, 31 DE MARÇ

A les 23.00 h: A les tres Parròquies, Vigília Pasqual.

DIUMENGE DE RESURRECCIÓ- PASQUA 1 D’ABRIL

A les 8.30 h: A les tres Parròquies, Santa Missa amb l’assistència de les germandats, padrines i poble. En acabar la Santa Missa desfilada del clergat i germandats fins al Passeig Joan Carles I.

A les 10.15 h: SANT ENCONTRE, entre la Dolorosa i la Resurrecció.

- Publicidad -

Escribe tu comentario

- Publicidad -

La Colegiata organiza el ciclo de conciertos «A la llum de la Seu»

La Colegiata de Gandia celebrará este verano la primera edición del ciclo de conciertos "A la Llum de la Seu". Un ciclo que lleva...

Hallan el cuerpo de una mujer desaparecida en Gandia

Se han confirmado las peores sospechas sobre Ester Estepa Pérez, la mujer de 42 años desaparecida desde el 21 de agosto de 2023 tras...

Cine bajo las Estrellas: la programación del Palaudiovisual 2024

Una nueva edición del Palaudiovisual llega al Palau Ducal entre el 3 de julio y el 28 de agosto. Todas las proyecciones se celebrarán...
- Publicidad -

Víctor Orizaola: «Las PYMES deben establecer objetivos claros antes de lanzarse a la digitalización»

Víctor Orizaola, Profesor de ESIC y consultor freelance de Marketing Digital, nos ofrece una visión detallada sobre cómo la transformación digital está cambiando la...

Paco Herrero (Marina de Gandia): «Ofrecemos precios más que competitivos respecto al mercado»

Gandia ya tiene Marina. ¿Qué se ha encontrado Alcara al acceder a las instalaciones que hasta hace unos días gestionaba el Club Náutico? Alcara Infraestructuras...
-Publicidad -