16.2 C
Gandia
/ 23 abril 2021

Josep Piera presenta: “Poesia completa”

Josep Piera presenta: “Poesia completa”

La Casa de la Marquesa va acollir ahir l’acte de presentació del llibre “Poesia completa. 1971-2018” de l’escriptor i fill predilecte de la nostra ciutat, Josep Piera. A l’acte van acudir l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el director de la col·lecció Poesia del Magnànim, Vicent Berenguer; el també fill predilecte de Gandia, l’escriptor i periodista  Ignasi Mora; el regidor de Cultura, Joan Muñoz i altres representants de la corporació municipal i del món de les Lletres de la nostra ciutat.

La recopilació de l’obra poètica de Josep Piera, des dels seus inicis amb Ave Fènix(1971), fins a El temps trobat (2013), ha sigut possible gràcies a l’esforç de la iniciativa editora de la institució Alfons el Magnànim, de la Diputació de València i de l’Ajuntament de Gandia a través del IMAB.

Diana Morant, que va catalogar la jornada com “una festa literària major per a la nostra ciutat”, va lloar la figura de Piera com a ambaixador cultural de la nostra localitat. Va recordar que “Gandia ha sigut i és  la ciutat de referència literària des dels inicis fundacionals del segle XIV, fins hui mateix. I Gandia, també per això va ser distingida l’any passat com a Capital Cultural Valenciana per la Generalitat Valenciana. I ho serà sempre”.

Imagen: Natxo Frances.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS