27.3 C
Gandia
/ 1 agosto 2021

Els informadors de servei gestionen 256 incidències durant el primer mes

Els informadors de servei gestionen 256 incidències durant el primer mes

Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, ha fet balanç del funcionament del servei d’informadors que el consistori va posar en marxa a finals del passat mes de juliol.

El 20 informadors de servei desenvolupen el seu treball a Gandia i la pltja per a informar a la ciutadani de la necessitat de complir les recomanacions i normes.

Aquesta iniciativa va sorgir com una de les propostes del Fòrum Socioeconòmic i compta amb l’aprovació i el suport de les forces sindicals de l’Ajuntament.

Imatge: Àlex Oltra

Prieto ha informat de que en aquesta setmana s’han registrat 256 incidències a les quals cal sumar toto el trabll d’informació i conscienciació que desenvolupen diàriament els informadors. Durant l’última setmana es van realitzar 40 d’aquestes atencions.

“Els informadors canalitzen les peticions de la ciutadania a peu de carrer. Intentem tindre ulls en tots els barris de la ciutat amb especial atenció al Grau i la platja per trobar-nos en temporada turística. Volem que les mesures de la nova normalitat siguen complides per tots perquè tots puguem gaudir la ciutat en plenes garanties”, va explicar Prieto.

Prieto ha informat que aquestes incidències són per l’ús indegut de la mascareta (71) o desperfectes en la via pública (82) les que centren la major part de les atencions i ha destacat que “si continuem mantenint aquest servei, podrem controlar millor la nova normalitat a la ciutat de Gandia”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS