23.4 C
Gandia
/ 19 octubre 2021

Els camps de futbol de Roís de Corella tindrán totes les millores per a setembre

Els camps de futbol de Roís de Corella tindrán totes les millores per a setembre

Els camps de futbol de Roís de Corella es troba ja en marxa amb els treballs que es van adjudicar el mes passat per 329.000 euros. Estan instal·lant la gespa artificial i està previst que finalitzen a principis de setembre, per a poder inciar la temporada sense complicacions.

Diana Morant, alcaldessa de Gandia; Lydia Morant, regidora delegada d’Esports; Toni Deusa, cap de Servei d’Esports; i Miguel Marco, arquitecte municipal han visitat les instal·lacions.

La gespa és d’última generació i va ser molt demandada per els usuaris. La finalitat d’aquest treball es donar una millora a la pràctica esportiva de tots els equips que utilitzen aquest camp, la UD Beniopa i el recentment unificat CF Gandia.

«Volem millorar les instal·lacions esportives de la nostra ciutat perquè es puga practicar esport en les millors condicions possibles», va explicar Diana Morant.

Per la seua banda, Lydia Morant, va assegurar que la nova gespa suposara un nou impuls per a continuar creixents i fomentant el futbol a la ciutat.

L’herba està composta per monofilaments i filaments prefabricat que incrementen la durada i l’amortiment del terreny. Consta de tres capes: una de sorra de sílice per donar-li consistència, una altra de cautxú per esmorteir i evitar lesions i una última comporta per l’herba artificial.

A més, s’està habilitant una zona especial d’entrenament per a porters al costat d’un dels camps de futbol i s’han realitzat millores al voltant de les instal·lacions i en les oficines.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS