10.8 C
Gandia
/ 18 abril 2021

#EstiuFestiu al Centre Històric

#EstiuFestiu al Centre Històric

El cicle #EstiuFestiu als barris de Gandia finalitza l’11 i 12 de setembre pròxims al Centre Històric. Jose Manuel Prieto, regidor delegat d’Escena Urbana i Política Festiva, acompanyat de Juanjo Payá, programador ii tècnic municipal, han presentat aquest matí les activitats, sota el lema: “La Festa al Cor de la Ciutat”.

Durant dos dies, el centre de la ciutat acollira diversos formats amb actuacions musicals, ball, dansa, teatre, etc. “La filosofia de la programació és, d’na banda, suplir l’absència de les festes dels barris i la Fira i Festes de Gandia, portar alegria, dinamitzar el carrer, etc. I donar suport al sector cultural, també molt castigat per les conseqüències de la crisi sanitària. Volem demostrar que és compatible organitzar activitats culturals i respectar i garantir les normes de seguretat enfront de la COVID-19”, va explicar Prieto.

Per altra banda, Payá ha assegurat que, “a l’igual que ha passat amb la programació del Port Art (durant l’estiu al Moll dels Borja) o amb La mar de teatre (presentada recentment), s’aprofiten espectacles programats per a la Fira i Festes, que no s’hi podran realitzar després de la suspensió de les festes majors de Gandia. Així, la programació continuarà durant la tardor amb formats reduïts”.

Programa

El programa de La Festa al Cor de la Citat, l’ 11 de setembre, de 18:00 a 20:00 hores, i haurà micro-espectacles amb músiques del món al carrer Major i dansa i ball a la Vilanova. El dia 12, teatre a la Vilanova i música i dansa al carrer Major. També hi haurà música itinerant abans o després de les actuacions.

El divendres 11, a les 20:30 hores, a la plaça de l’Escola Pie, la banda Tito Portet presenta el seu segon treball, Bon Port amb ritmes tradicionals del Carib i el Pacífic.

El dissabte 12, a les 20:00 hores, a la plaça Tirant el musical Top Talent, espectacle d’un impacte visual increïble, amb música, coreografies, foc i un equip acrobàtic amb artistes formats al Circ del Sol, amb la veu de Mireia Ortiz.

Perquè el públic hi puga assistir amb total seguretat, s’han establert uns protocols que garanteixen en tot moment la seguretat de les persones assistents. Cal tindre en compte que:

  • L’assistència és gratuïta, però l’aforament està limitat a 350 persones. Per poder accedir caldrà fer un registre previ a la web municipal www.gandia.org. S’haurà d’indicar el nom, DNI i número de telèfon. Cada persona podrà sol·licitar un màxim de 2 entrades.
  • L’entrada a la plaça del Tirant es farà pel carrer Mesquita del Raval/Canonge Noguera.
  • Per a poder assistir caldrà identificar-se amb un document acreditatiu.
  • L’accés al recinte d’obrirà 40 minuts abans de l’actuació. Cal anar-hi amb temps suficient per tal d’evitar aglomeracions a l’entrada.
  • En tot moment caldrà portar la mascareta i seguir les indicacions del personal de l’organització.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS