29.9 C
Gandia
/ 24 julio 2021

Es reprèn la campanya «Cinema en valencià» a Gandia

Es reprèn la campanya «Cinema en valencià» a Gandia

L’Ajuntament de Gandia torna a reprende la campanya de «Cinema en valencià» que va ser ajornat durant l’estat d’alarma. L’objectiu d’aquest projecte és normalitzar i promoure l’ús social del valencià a través del cinema. Es reivindiquen, així, més films doblats o subtitulats en la nostra llengua, a més de reclamar produccions en valencià i fer visible la problemàtica del sector audiovisual.

Imageb: Àlex Oltra

Les pel·licules programades es projectaran a la Sala B del Teatre Serrano a les 20 hores:

  • Dimecres 21 d’octubre: «Els consells de l’Alice», de Nicolas Parsier.
  • Dimecres 18 de novembre: «L’editor de llibres», de Michaek Grandage.
  • Dimecres 16 de desembre: «Barcelona 1712», d’Ana Bofarull.

El preu de l’entrada és de tan sols 2 €. Serà gratuïta per a tots aquells que presenten el carnet d’estudiant universitari i de la Xarxa de Biblioteques Gandia.

Aquest es un projecte que va comenár Gandia a l’any 2006, organitzat per l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià de l’Ajuntament, la Unitat de Normalització Lingüística del Campus de Gandia de la UPV i la Universitat de València-Centre Internacional de Gandia.

El regidor responsable de Promoció del Valencià, Nahuel González, ha assegurat que «per a nosaltres és fonamental fomentar i normalitzar l’ús social del valencià també des de la cultura. Gandia és una ciutat que estima la seua llengua».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS