29.9 C
Gandia
/ 24 julio 2021

L’IES Ausiàs March guanya el primer premi de la Fira-Concurs Experimenta

L’IES Ausiàs March guanya el primer premi de la Fira-Concurs Experimenta

L’IES Ausiàs March de Gandia s’ha proclamat guanyador amb tres de les seues alumnes a la XV edició de la Fira-Concurs Experimenta, de la Universitat de València. Laia Almenar, Coraima Sánchez i Isabel García-Oliver han aconseguit el primer premi de la seua categoria.

Les alumnes es van presentar al concurs amb «Mesura del rendiment d’un motor tèrmic». Es tracta d’un projecte experimental consistent en la construcció i mesura del rendiment d’un motor tèrmic amb materials de baix cost. Es tracta d’un treball que van preparar al curs 2019-2020 a la assignatura de Física i Química de primer de batxillerat.

La Fira-Concurs experimental està organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València. A cada edició es presenten un centenar d’experiments portats a terme per estudiants de tota la Comunitat. L’edició d’aquest any va quedar suspesa degut a l’estat d’alarma però, finalment, s’ha dut a terme de forma telemàtica amb la presentació de vídeos.

Les tres estudiants rebran un premi de 300 € i un diploma per quedar en primera posició. L’institut també rebrà un premi amb material didàctic.

Vídeo que presentaren les alumnes de l’IES Ausiàs March

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS