21 C
Gandia
/ 20 octubre 2021

Volta Ciclista Ciutat de Gandia 2018

Volta Ciclista Ciutat de Gandia 2018


La regidora d’esports, Lydia Morant, acompanyada pel director de la cursa i membre de la Penya Ciclista Beniopa, Pascual Orengo, han presentat aquest matí la setena edició de la volta ciclista Ciutat de Gandia en categoria cadet que tindrà lloc aquest cap de setmana, 3 i 4 de març. L’eixida i la meta s’ubicaran a l’avinguda del Raval, i el lliurament de premis tindrà lloc en un camió pòdium al carrer Legionari Bernabéu, per tal d’augmentar l’impacte de la prova.

Es manté el recorregut de les edicions anteriors, ja que ha donat sempre molt bons resultats segons han informat els organitzadors. La primera etapa serà el dissabte 3 de març a les 16:00h i tindrà un recorregut de 60 quilòmetres (el màxim permés per a la categoria). Una etapa propícia per a corredors esprintadors. La segona etapa (l’etapa reina), tindrà lloc el diumenge 4 de març, amb eixida a les 10:30 h del matí. Seran també 60 quilòmetres i en ella, els corredors hauran de pujar el port de Simat, qualificat de primera categoria.

Els organitzadors esperen la participació 200 corredors (és el màxim permés) procedents de tota Espanya i fins i tot un equip belga, que ja ha participat altres anys i que donarà el caràcter internacional a la prova. Cal destacar que aquest any, la prova torna a comptar amb la participació femenina, ja que participaran 8 dones que han estat seleccionades per la Comunitat Valenciana.

Com a equip espanyol, a banda de tots els corredors de la Comunitat Valenciana, Pascual Orengo va destacar la participació de l’equip d’Alejandro Valverde.

Per finalitzar, tant Morant com Orengo han agraït l’esforç i la col·laboració dels cossos i forces de seguretat, la Creu Roja, a més de tots els voluntaris, treballadors i patrocinadors que fan possible que la volta ciclista siga tot un èxit.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS