29.8 C
Gandia
/ 3 agosto 2021

El Trofeu Mancomunitat de raspall aposta pels joves valors

El Trofeu Mancomunitat de raspall aposta pels joves valors

Es tracta d’un dels clàssics de la pilota professional, que compleix 21 anys de vida. El Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor ha estat presentat este dimecres a la seu de l’entitat a Gandia.

El torneig ha variat el format de competició, circumstància que ha estat destacada i celebrada en la presentació. “El públic vol coses diferents, eixir de la rutina, i este sistema no és massa conegut al raspall”, explicaven els trinqueters Emilio Peris i Ramón Ramos.

En la present edició s’ha optat per la participació de tres equips: Badenes, Coeter II i Canari; Montaner, Sanchis i Roberto; Vercher, Brisca i Josep. Estes formacions completaran una fase classificatòria de tres partides, en les quals s’enfrontaran totes entre si. En acabar, els dos trios amb millor puntuació accediran a la final.

Altre aspecte cridaner d’esta edició, que també ha estat ben acollit pels presents, és la participació de varis dels joves amb més progressió de la modalitat, cas de Montaner, Vercher i Badenes. “És complicat que joves que estan fent-ho bé tinguen l’oportunitat de participar en esdeveniments de rellevància. En este cas hem apostat per donar-los eixa visibilitat que es guanyen en el dia a dia”, explicava Javier Nadal, representant de la Fundació per la pilota valenciana.

La presentació ha estat dirigida pel president de la Mancomunitat, Tomàs Ferrandis, qui ha valorat molt positivament estes iniciatives. A més ha considerat rellevant “el fet que les finals vagen alternant-se perquè tots els municipis tinguen la mateixa importància”, deia. També ha assenyalat que el suport de la Mancomunitat a la pilota “és històric i seguirem amb ell”.

En representació dels pilotaris han estat Brisca, Coeter II i Montaner. Tots tres consideren que seran partides dignes de presenciar i han qualificat als equips com “principalment poderosos”. Montaner, un dels joves als quals se’ls han obert les portes del trofeu, també ha assenyalat que “és una oportunitat de destacar que vull aprofitar”.

 

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS