27.8 C
Gandia
/ 3 agosto 2021

Gandia ja és part de la Xarxa Estatal d’Instal·lacions Permanents de Trail Running

Gandia ja és part de la Xarxa Estatal d’Instal·lacions Permanents de Trail Running

La ciutat de Gandia s’ha incorporat a la Xarxa Estatal d’Instal·lacions Permanents de Trail Running. En total, 17 municipis integren aquesta xarxa, amb l’objectiu de que cada provincia d’Espanya compte amb una ciutat de referència per a aquesta pràctica esportiva.

Aquest projecte ha sigut impulsar per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme per a poder garantir una pràctica segura d’aquest esport. Des del departament d’Esports de l’Ajuntament de Gandia, asseguren que ja estan treballant en el disseny de tres circuits.

Les noves rutes comptaran amb diferents dificultats. Un serà de dificultat baixa amb circulació per la marjal; el que té com a element principal el castell de Bairén tindrà un recorregut de dificultat mitja; el tercer, el més difícil, està previst per ser un circuit pel Mondúver d’uns 15 kilòmetres.

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha assegurat que «la xarxa suposa un al·licient perquè més persones s’acosten a la nostra ciutat utilitzant l’excusa de la pràctica del trail running».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS