29.4 C
Gandia
/ 24 julio 2021

Pista d’atletisme de Gandia Toni Herreros

Pista d’atletisme de Gandia Toni Herreros

La regidoria d’Esports de Gandia junt amb l’aprovació de l’Ajuntament, ha decidit canviar el nom de la pista d’atletisme de la ciutat, la qual ara llueix el nom de «Toni Herreros» en homenatge al que va ser entrenador nacional d’atletisme, coordinador del Servei municipal d’Esports de Gandia i vicepresident del club atletisme Safor.

Diana Morant, l’alcaldessa de Gandia, ha assegurat que es tracta d’un homenatge i una posada en valor d’una persona «molt estimada a la ciutat». Per la seua banda, Lydia Morant ha manifestat: «Amb aquest pas formalitzem aquesta petició per donar el nom de Toni Herreros a la pista d’atletisme, una figura que va comptar amb una llarga trajectòria en l’esport en general a la ciutat. Herreros va desenvolupar un paper transcendental en l’evolució de l’esport a Gandia tant en la seua faceta d’entrenador d’atletisme com de coordinador del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Gandia, o membre de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana».

Toni herreros va ingressar al club, només un any després de la seua fundació, com a entrenador i com a fondista. Al llarg de la seua vida va exercir d’entrenador i també de director esportiu i vicepresident. Un gran esportista que va treballar amb atletes com Àlex Blasco, Amparo Torres, Bea Bosch, Iván del Amo i Sergio Fernández, entre molts altres.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS