10.6 C
Gandia
/ 18 abril 2021

La Diputació subvenciona a Gandia per treballar en polítiques de violència de gènere

La Diputació subvenciona a Gandia per treballar en polítiques de violència de gènere

La Diputació de València ha atorgat subvencions a totes les entitats locals menors i ajuntaments de la província de València que estiguen adherits a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Gandia ha sigut subvencionada amb un import de 7500 €.

Els projectes realitzats per a la Xarxa de Municipis Protegits han consistit en una exposició fotogràfica per a prevenir la violència a través de xarxes socials i exposada a l’Edifici Tossal. A més es va realitzar un taller de prevenció de violència de gènere per a col·lectius vulnerbales, com són les dones amb diversitat funcional d’ASMISAF.

Els adolescents també han tingut lloc en aquestes inciatives. l’Ajuntament ha realitzat una sèrie d’activitats telemàtiques per a formar i conscienciar als joves en matèria de violència de gènere. Després d’aquestes sessions és realitzarà un estudi sobre la percepció de la violència de gènere per a la joventut. L’Àrea d’Igualtat serà l’encarregada de marcar les pròximes línies d’actuació segons el que indiquen aquestos estudis.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS