16.2 C
Gandia
/ 23 abril 2021

‘Entre Comarques’: Rutes Turístiques Potries Ròtova i Barx

‘Entre Comarques’: Rutes Turístiques Potries Ròtova i Barx

Entre Comarques es tracta d’un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor.

Mitjançant aquest programa es dona a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

Este nou programa es tracta de: 2 rutes al dia + gastronomia + detall de benvinguda i te un preu de 5 € per persona.

El preu per persona és de 5 euros al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequiarà amb un detall de benvinguda en la ruta de la vesprada.

Aquest dissabte, 16 de febrer, comença al matí a POTRIES: Descobreix el patrimoni viu de Potries: Ruta de l’Aigua i Museu de Terrisseria Àngel Domínguez. I a la vesprada, RÒTOVA: Visita nucli històric i riurau.

El diumenge, 17 de febrer, BARX, ruta de matí i vesprada. Al matí Ruta Ecoturística del Comerç de la Neu, i a la vesprada, Descobreix Barx.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS