29.8 C
Gandia
/ 3 agosto 2021

El Ceic Alfons el Vell serà dirigit per Rosa Mascarell Dauder

El Ceic Alfons el Vell serà dirigit per Rosa Mascarell Dauder

El Centre d’Estudis i investigacions comarcal, el Ceic Alfons el Vell, ha constituït la seua nova Junta General. En ella s’ha nombrat a la primera dona directora general del centre, Rosa Mascarell Dauder.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha assegurat: «En nom de la ciutat i l’Ajuntament vull donar la benvinguda als nous consells general i executiu del Ceic i agrair la tasca realitzada pels anteriors, sota la direcció Lluís Miret, amb qui he treballat molt gustosament aquests anys. Ens alegrem que tinguem la primera dona directora del Ceic, una persona ja vinculada a diferents projectes culturals de la ciutat, amb un currículum molt
ampli. Estic segur que com a nova directora portarà moltíssima activitat i farà que el centre tinga la categoria que la ciutat es mereix. Jo crec que tenim quatre anys per davant molt interessats de col·laboració entre el Ceic i l’Ajuntament de Gandia».

El nou Consell executiu del Centre està compost per Mar Beltran, historiadora d’art i comissària d’exposicions; Boro Mañó, licenciat en BBAA i professor de ceràmica; Juli Capilla, filòleg, escriptor i editor; Joan Negre, arqueòleg i director del MAGa; Enric Marco, físic i professor de la UV; Balbina Sendra, historiadora de l’art i directora del Palau ducal dels Borja de Gandia; Emili Morant, matemàtic i professor de secundària a l’IES María Enríquez.

La nova directora ha volgut destacar la bona trajectòria de totes les persones que formen el consell, sent referents en els seus àmbits, com la literatura, l’art, la medicina, música, ciència… Rosa Mascarell ha afirmat que «realment serà un bon equip que treballarà per la cultura de Gandia i farà que la ciutat tinga presència, no només a la comarca, sinó més enllà, fins i tot, si cal, internacionalment».

Mascarell és gestora cultural, pintora i assagista. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’educació per la UV i amb un màster en estètica i teoria de les arts per la UAM, ha treballat amb grans personatges com la filòsofa María Zambrano i en corporacions com l’IAM.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS