29.4 C
Gandia
/ 24 julio 2021

Global Omnium, Gandia i Càritas s’uneixen per reduir l’emprenta de carboni

Global Omnium, Gandia i Càritas s’uneixen per reduir l’emprenta de carboni

L’Ajuntament de Gandia junt a Global Omnium i Càritas Interparroquial han sigant un protocol per reduir les factures d’aigua potable emeses en paper. D’aquesta manera, es destinarà 1 € a Càritas per cada usuari que canvie la factura de paper a electrònica.

L’empresa Aigües de València mostra el seu compromís amb la responsabilitat social i la sostenibilitat. Amb aquesta iniciativa, es posa en valor la reducció de l’ús del paper i suposa un considerable descens de l’impacte mediambiental. L’actuació implica reduir les emissions contaminants de CO2 derivades dels processos d’impressió.

Dionisio García, conseller delegat de Global Omnium ha assegurat que aquest projecte «ajuda a les persones que ho estan passant malament i a l’entorn i a més l’usuari tindrà al seu abast igualment totes les seues factures. Només els demanem que ens donen la seua aprovació per enviar-les per correu electrònic».

Per la seua part, Francisco Carrió, director de Càritas Gandia, ha assenyalat que la iniciativa de Global Omnium «possibilita a les empreses que desenvolupen la seua responsabilitat social corporativa al temps que ajuden al tercer sector, com és Càritas Gandia, a desenvolupar la seua tasca ajudant a les persones».

Actualment a Gandia tan sols el 13 % dels prop de 40.000 usuaris tenen la factura electrònica, pel que des de les tres parts que conformen el projecte han marcat el mes de juny per a aconseguir que el 50 % dels clientes accepten la e-factura.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha assegurat: «Tenim molta sort de tenir a Global Omnium com a proveïdor de l’aigua i com aliat en aquesta i altres iniciatives. Amb aquest acord tornem a afermar el nostre compromís per millorar el medi ambient i en favor de la responsabilitat social».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS