25.1 C
Gandia
/ 1 agosto 2021

Més de 100 propostes als Pressupostos Participatius 2020: el procés continua

Més de 100 propostes als Pressupostos Participatius 2020: el procés continua

Els veïns, les associacions i col·lectius de la ciutatde Gandia han presentat més de cent propostes als pressupostos participatius 2020.

Finalitzat el termini de presentació de propostes a través de la web, el darrer 25 d’octubre, ara els tècnics municipals faran una valoració prèvia per determinar si les propostes compleixen o no les condicions per a ser votades i dur-se a terme en cas de resultar guanyadores.

Del 23 al 29 de novembre es podran votar les propostes que hagen estat determinades com viables pels tècnics i la ciutadania podrà seleccionar un total d’11 que passaran a la votació final de desembre.

La votació final constarà de les 11 propostes dels barris, una per districte, i de les 11 seleccionades prèviament en la votació filtre de novembre.

Al final del procés participatiu eixiran 6 propostes guanyadores elegides entre 22. Per a dur-les a terme, es destinaran 300.000 euros.

Nahuel González, regidor delegat de Polítiques amb la Ciutadania: “Considerem que és un èxit i, ara, en els següents processos anem a fer partícips a associacions de veïns de cada barris i a la ciutadania per fer un primer filtre. Voldria agrair tant la participació com la qualitat de les propostes”.

Juanjo Giner, director general de Participació Ciutadana: “En temps tan complicats de covid-19, la ciutadania continua donant exemple, activament i participativa, i el teixit associatiu segueix enfortint-se i continuen enviant propostes per a transformar Gandia i per a crear la ciutat que totes i tots volem. Agraïm totes les propostes i anime a que continuen participant en el procés de pressupostos participatius de 2020”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS