10.8 C
Gandia
/ 18 abril 2021

Juan Pablo Tur és el nou president de FAES

Juan Pablo Tur és el nou president de FAES

Juan Pablo Tur, és el nou president de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safors (FAES) i ha estat en l’Ajuntament de Gandia, on va ser rebut per part de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant. Tur està en substitució de l’anterior president, Miguel Todolí.

Per començar l’acte, Diana Morant va voler agrair la faena de Miguel Todolí. L’alcaldessa va destacar que FAES s’ha convertit en l’associació empresarial més important de la comarca amb més de vint anys de trajectòria: “Han estat moltes les persones que durant tot aquest temps han aconseguir generar una Federació tan àmplia, representativa i eficaç a l’hora de construir ponts amb les administracions i la societat civil”.

Imagen: Àlex Oltra

Per altra banda, Diana Morant va recalcar sobre l’actual president tota la tasca que s’ha fet durant els mesos de la COVID-19: “Gandia ha treballar de la mà de FAES i els empresaris per atendre les necessitats que va generar la pandèmia. Ha estat un treball molt fluid que cristal·litza en el gran pacte de ciutat que ha atés moltes de les demandes de la ciutadania. FAES ha de saber que tindrà al seu costat a l’Ajuntament de Gandia per seguir construint una millor ciutat”.

Per finalitzar, Juan Pablo Tur va agrair la recepció que va tindre per part de l’Ajuntament de Gandia i va garantir que el treball que falta per vindre serà una continuïtat del que s’ha desenvolupat durant més de dues dècades: “FAES és un equip de persones on tots aporten i les nostres relacions amb l’administració han estat bones perquè hem de treballar de manera conjunta per millorar la societat. El nostre projecte continuarà i més encara després del punt d’inflexió que va suposar la COVID-19 on tots vam veure que compartíem les mateixes voluntats”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS