29.4 C
Gandia
/ 24 julio 2021

Gandia torna a la Mancomunitat de la Safor

Gandia torna a la Mancomunitat de la Safor

Al plenari de la Mancomunitat es va fer efectiu la reincorporació de Gandia a la Mancomunitat de Municipis de la Safor. La màxima autoritat de Gandia i el vicealcalde, Josep Alandete, són els consellers de la Mancomunitat en representació de Gandia.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va expressar la seua felicitat: “Gandia torna a la Mancomunitat de Municipis de la Safor, no per obligació sinó per convicció i entusiasme. Tornem amb moltes ganes de treballar i amb esperances renovades”.

Imatge: Àlex Oltra

Aquest acte va comptar amb la presència dels directors generals d’Administració Local i Comerç, Toni Such i Rosana Seguí; els diputats provincials Dolors Gimeno i Vicent Mascarell; i els alcaldes i alcaldesses que formen part de la Mancomunitat en una jornada de vesprada que va començar a les 20 hores.

Imatge: Àlex Oltra

Voro Femenía, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, va afirmar que “el fet que Gandia estiga en la Mancomunitat efectivament i activament dóna peu a que puguem ampliar serveis i accedir a projectes europeus”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS