27.8 C
Gandia
/ 3 agosto 2021

Obert el termini de presentacions d’obres per al V Mostra’t

Obert el termini de presentacions d’obres per al V Mostra’t

Gandia acull, un any més, la V edició del Mostra’t Gandia 2021. Un projecte que tracta de crear un espai per a que els artistes puguen mostrar les seues obres, donant visibilitat a minories socials, discapacitat, cultura, llengua, orientació sexual…

L’Ajuntament de Gandia ja ha publicat les bases per a poder participar en aquesta cinquena edició. Els artistes es podran presentar en cinc categories diferents: còmic, fotografia, relat curt en valencià, curtmetratge i il·lustració. El termini per presentar les obres finalitza el pròxim 30 de novembre.

Aquest projecte està organitzat per l’Associació Poliqroma, amb el suport de les regidories d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, i Cultura. A més a més, el Palau Ducal dels Borja també col·labora.

El certamen es desenvoluparà entre el 3 i el 6 de febrer. A partir del dia 3 es mostraran les obres de Fotografia, Còmic i Il·lustració a la sala d’exposicions del Palau Ducal. Els dies 4 i 5 es projectaran els curtmetratges a la sala B del Teatre Serrano. El dia 6 s’entregaran els premis a la sala A del Teatre.

El Mostra’t 2021 repartirà un total de 3.000 € en premis:

  • 600 € millors curtmetratges local i general.
  • 300 € millors fotografies local i general.
  • 300 € millors il·lustracions local i general.
  • 300 € millor còmic local.
  • 300 € millor relat curt en valencià local.

Com ve a assegurat el president de Poliqroma: “Per a participar al Mostra’t l’únic requisit és llançar un missatge d’igualtat en la diversitat de totes les persones. Cultura amb compromís social. A més d’afavorir la difusió de la cultura i l’art”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS