23.1 C
Gandia
/ 30 julio 2021

L’Ajuntament de Gandia sol·licita la segon fase de les Escoles d’Ocupació

L’Ajuntament de Gandia sol·licita la segon fase de les Escoles d’Ocupació

L’Ajuntament de Gandia i Urbalab han sol·licitat la subvenció de la segona fase per al programa d’ocupació i formació per al exercici 2021 «Escoles d’Ocupació (Et Formem)». Es tracta d’un programa impulsat per la Generalitat Valenciana i pel Fons Social Europeu que tracta de combinar acciones formatives i la prestació de serveis d’utilitat per a la comunitat.

Aquesta subvenció, dotada amb 241.358 €, servirà per a donar continuïtat al programa «Sistemes de Informació i bases de dades per al desenvolupament socioeconòmic de Gandia».

El regidor de Polítiques Econòmiques i Innovació, Ferran Martínez, ha assegurat que «cal recordar que l’objectiu general del projecte, a més de millorar l’empleabilitat dels participants, és configurar un sistema d’informació i base de dades que permeta conèixer la situació del municipi en determinats aspectes d’àmbit social i econòmic. D’aquesta manera els resultats obtinguts permetran la posada en marxa d’iniciatives i projectes d’activació econòmica i social».

Amb aquest projecte les alumnes també podran obtindre el Certificat de Nivell 2 de «Activitats administratives en la relació amb el client» i els facilitarà una formació transversal amb possibilitats reals d’inserció al mercat laboral.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS