24.5 C
Gandia
/ 30 julio 2021

Gandia participarà en l’edició en línia de la Fira de les Comarques

Gandia participarà en l’edició en línia de la Fira de les Comarques

Davant la impossibilitat de celebrar la Fira de les Comarques de 2020 en les dates i emplaçament previstos i que la Fira fóra presencial, el Patronat de Turisme ha organitzat del 18 al 20 de setembre Firacomarques.com, la Fira de les Comarques Centrals en la seua versió en línia.

Així es podrà celebrar l’acció de promoció durant el mes de setembre amb la finalitat de captar nous visitants de les comarques veïnes i així prolongar la temporada turística o aconseguir nous visitants durant la temporada baixa.

En aquesta edició, Gandia estarà representada oferint tots els seus atractius culturals, paisatgístics, gastronòmics i naturals. Per a això s’han programat una sèrie de reunions amb agències de viatges que formen part de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges que prèviament s’han inscrit en la iniciativa.

Així, les reunions se celebren durant els dos primers dies de la Fira on participen professionals mentre que el 18 i 19 de setembre la Fira obrirà les seues ‘portes’ al públic.

L’estand virtual de Gandia ofereix els fullets informatius de la ciutat, així com un catàleg d’imatges i vídeos que expliquen les bondats de la capital de la Safor.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha afirmat que “igual que pasa en altres àmbits, les fires s’han d’adaptar a les exigències i condicionants de la pandèmia. Malgrat tot, hem treballat a crear un estand virtual on la nostra ciutat estiga ben representada i on els professionals i els particulars puguen veure tot el que la ciutat té per a oferir”. “Continuarem donant tota la difusió possible amb totes les eines que estiguen al nostre abast per a prolongar la temporada turística i minimitzar els efectes de la COVID-19 durant la temporada baixa”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS