35.8 C
Gandia
15 julio 2024
InicioLa SaforBellreguardFiestas de Bellreguard: programa de actividades

Fiestas de Bellreguard: programa de actividades

- Publicidad -

Viernes 20 de septiembre

20’30h CONCERT. XX Concert de Música, a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard i l’actuació d’Electrogralla, projecte musical del músic de Sallent (el Bages) Roger Andorrà i Bruch. Al saló d’actes de la Casa de la Cultura.


Sábado 21 de septiembre

Festa de les persones jubilades

9’00h ESMORZAR de coixinereta de les persones jubilades i pensionistes.

12’00h Volteig de campanes.

12’15h CERCAVILA de les persones jubilades i pensionistes, acompanyades per la Banda de l’Agrupació Artístic-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

12’30h MISSA de la Festa de les persones jubilades i pensionistes, en honor de Sant Joaquim i de Santa Anna. En acabar, mascletà a la plaça Major.

14’00h DINAR de les persones jubilades i pensionistes, amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Bellreguard. Tot seguit actuació musical de Manuel Montecristo. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

18’00h BERENAR per a les persones jubilades i pensionistes. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

18’30h BÀSQUET. XXVI Memorial Fede Pastor Gadea de bàsquet. Equips femenins infantils del BÀSQUET BELLREGUARDC.B. PEGO. Organitza Bàsquet Club Bellreguard. A la Pista municipal poliesportiva (ronda dels Esports).

20’00h CONCERT de guitarra solista, a càrrec del guitarrista Juan Almada (la Plata, Argentina). Amb la col·laboració d’Amics de la Guitarra de Diània. Saló d’actes de la Casa de la Cultura de Bellreguard.

21’00h AURORA. Concentració dels Majorals i de les Majorales de la Divina Aurora, a la ronda dels Esports núm. 36.

21’30h CERCAVILA dels Majorals i de les Majorales de la Divina Aurora, acompanyades per la Banda de l’Agrupació Artístic-Musical Santa Cecília de Bellreguard. Eixida des del núm. 36 de la ronda dels Esports.

22’00h SOPAR dels Majorals i de les Majorales de la Divina Aurora. A la plaça Major del poble.

22’00h SOPAR POPULAR al carrer Major. Sopar de coixinereta, per a tot el poble. L’Ajuntament repartirà vi i salmorra. La Filà Abd Al-Rahman, Capitania mora 2019, col·labora amb el sopar popular i convida el veïnat a l’actuació de Sambuka deejays.

Tiquets 1 €/cadira, fins a esgotar cadires disponibles. Inscripcions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (planta baixa), del 16 al 20 de setembre, de 10’00h a 13’00h. Per retirar la cadira caldrà presentar el tiquet.


Domingo 22 de septiembre

Festa de la Divina Aurora (quinta del 1960)

6’45h CANT de l’Aurora i rosari.

12’00h CERCAVILA a càrrec de la Banda de Música de Bellreguard.

12’30h RECOLLIDA dels Majorals i de les Majorales de la Divina Aurora, a la ronda dels Esports núm. 36 Repartiment de clavells.

13’00h MISSA de la Festa en honor de la Divina Aurora, cantada. En acabar, mascletà a la plaça Major.

14’30h DINAR dels Majorals i de les Majorales de la Divina Aurora.

18’00h BERENAR per a totes les xiquetes i xiquets, amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Bellreguard. A la plaça Major del poble.

18’30h ESPECTACLE FAMILIAR. El gran show de Carlos Barfi, per Juanjo Tradicions. Màgia i humor amb jocs de mans, globus, cordes i cartes. A la plaça Major.

20’00h CERCAVILA a càrrec de la Banda de Música Santa Cecília de Bellreguard.

20’30h RECOLLIDA dels Majorals i de les Majorales de la Divina Aurora, a la ronda dels Esports, 36. Repartiment de ciris i de clavells.

21’00h PROCESSÓ en honor de la Divina Aurora. Itinerari: plaça Major, C/ sant Josep, av. d’Alacant, C/ Ecce Homo, C/ sant Miquel, C/ sant Roc i plaça Major. En finalitzar, bombardeig de color a la plaça Major.

22’00h SOPAR de coixinereta de l’Associació de Dones de Bellreguard i ball amb la disco-mòbil Diamonds. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.


Lunes 23 de septiembre

Festa de les Dones

14’00h DINAR de les dones de Bellreguard. Tot seguit ball amb l’orquestra Diamonds. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

17’00h BERENAR per a les dones. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.


Martes 24 de septiembre

Festa de la Joventut

17’30h FESTA de la bromera [proposta en Audiència pública del Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard]. A la plaça del metge Abili Orts.

19’00h ESPECTACLE FAMILIAR. Pedacet i la seua carraca, per Ni Fu Ni Fa Contacontes. Estrena del conte amb el personatge de les nostres festes com a protagonista. A la plaça del 9 d’Octubre.

23’00h LA RUA. Desfilada jove amb l’animació de la batucada Figatells Batukat’s. Recorregut: plaça d’Espanya. C/ riu d’Alcoi, C/ Corbella, C/ dos de maig, C/ rei en Jaume, C/ Clot de l’Era, av. de la Mar, C/ Ausiàs March, per acabar a l’envelat del parc de Joan Pellicer.

0’30h LA NIT MÉS JOVE. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

            Amb els DJ:

 • 0’30h Sergi Night
 • 1’45h PLAN B

4’00h RESSOPÓ. Venda de tiquets a la Llar Juvenil (C/ Mondúver, 1), fins dilluns 23 de setembre.


Miércoles 25 de septiembre

Vespra de Festes

10’30h ANUNCI DE FESTES. Eixida dels Pedacets acompanyats per la banda del Tio de la Porra, que anunciaran les Festes i trauran al carrer l’alumnat dels diferents centres educatius de Bellreguard, per acompanyar-lo fins a la plaça del Mercat (Clot de l’Era). El xiquet o xiqueta que haja guanyat el concurs de redacció del CEIP Gregori Mayans i Ciscar llegirà el pregó de les Festes des del balcó de l’Ajuntament.

12’00h a 14’00h JOCS tradicionals valencians. Jocs de terra: sambori, xapes, botar a la corda… A càrrec de la Titella. A la plaça del Mercat (Clot de l’Era).

12’30h MURAL. Presentació del mural El somni de Pedacets, obra de l’artista de Xàtiva (la Costera) Toni Espinar, sobre el llenç de la Llar dels Jubilats/antic Mercat Municipal.

13’00h TRACA de caramels a la plaça del Mercat (Clot de l’Era).

13’30h PAELLES. XVI Concurs de paelles. Es lliuraran tres premis. Organitza: Llar Juvenil de Bellreguard. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

Inscripció prèvia en la Llar Juvenil, 3 €/persona, fins divendres 20 de setembre.

14’00h VOLTEIG DE CAMPANES. Anunci de les Festes del Poble amb volteig de campanes de l’Església de Sant Miquel.

18’00h ESPECTACLE FAMILIAR. Històries de Ratolins, d’Elisa M. Matallín. Espectacle de titelles, contes i música per a públic infantil i familiar, interpretat per Elisa M. Matallín i Francesc Burgos sota la direcció de Ximo Vidal. Al pati de l’Espai Participa – Escoles Velles (C/ Mondúver, 1).

20’00h CAVALCADA. Gran desfilada de disfresses. Itinerari: av. de la Mar C/ riu d’Alcoi, C/ Palleter, C/ dos de maig, C/ rei en Jaume, C/ Ecce Homo, C/ sant Miquel, C/ sant Roc i plaça Major. Premi per a la millor comparsa (200 €) i premi a la millor disfressa individual (100 €). Els premis consistiran en vals a bescanviar en les botigues i establiments del comerç local associat. Amb la col·laboració d’Acobell – Associació de comerços, empreses i professionals de Bellreguard.

22’00h SOPAR POPULAR a l’avinguda de la Mar Sopar de coixinereta, per a tot el poble. L’Ajuntament repartirà vi i salmorra.

Tiquets 1 €/cadira, fins a esgotar cadires disponibles. Inscripcions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (planta baixa), del 16 al 24 de setembre, de 10’00h a 13’00h. Per retirar la cadira caldrà presentar el tiquet.

22’45h ACTUACIÓ MUSICAL i de ball amb la banda Dr. Dixie Bones, la qual farà marxing per animar, tocant i ballant, tots els racons del sopar amb cançons populars de l’estil swing dixieland, inspirat en les bandes de Nova Orleans i Chicago de principis del segle XX. A l’avinguda de la Mar.

0’30h CORREFOC basat en el tradicional ball de dimonis, amb la presència de Llúcifer i la Diablessa com a personatges principals. Per la Colla de dimonis Correcagarneres de Terrateig (Vall d’Albaida), acompanyada per la Colla de dolçainers i tabaleters «La Morralla» de l’Olleria (Vall d’Albaida).

Des de la plaça Major i pels carrers del centre històric del poble. PROHIBIDA l’entrada en el recorregut a MENORS de 13 anys excepte acompanyats/des per tutoria legal.

1’30h LA NIT DEL TRIBUT. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

Concert amb:

 • La Sede, i el seu tribut a Fito&Fitipaldis

Jueves 26 de septiembre

Festa de Sant Miquel

11’00h a 13’00h JOCS tradicionals valencians. Pilota Valenciana: raspall, llargues, màdel… A càrrec de la Titella. Al parc de les Muntanyetes (C/ Francesc Ferrer Pastor).

11’30h CERCAVILA a càrrec de la Banda de Música de Bellreguard.

12’00h MISSA de la Festa en honor de Sant Miquel Arcàngel, patró de la parròquia, cantada pel Cor i Rondalla Sant Miquel de Bellreguard. Tot seguit mascletà al carrer de l’Església.

13’30h PREGÓ de les Festes de Moros i Cristians, a càrrec de l’Associació de Moros i Cristians de Bellreguard. A la plaça del Mercat (Clot de l’Era). Tot seguit visita a les cabiles cristianes.

17’00h PILOTA. III Memorial Salvador Pellicer Camarena, Pellicer, de Pilota Valenciana. Organitza Club de Pilota Valenciana de Bellreguard. Al Trinquet municipal (ctra. d’Almoines).

 • 17’00h Partida de l’Escola municipal de Pilota «Salvador Pellicer».
 • 17’45h Partida de raspall adaptat: Julio i Toni contra Salva, Pascual i Paco.
 • 18’30h Partida «Festes del Poble», professionals: Montaner i Gabi contra Vercher i Raül.

18’00h ESPECTACLE FAMILIAR. Petiteses, per la companyia Rodamons Teatre. Un viatge somiat on ens trobarem amb jocs, joguets, un poc de ball i d’imaginació amb històries de tots els dies, històries menudes que sempre passem per alt. A la plaça del País Valencià.

18’30h CINTES. Carrera de cintes, amb moto i disfressa. Les cintes guarden premis consistents en vals a bescanviar en les botigues i establiments del comerç local associat. Col·labora Acobell – Associació de comerços, empreses i professionals de Bellreguard. A l’avinguda de la Mar.

20’15h OFRENA de flors al Santíssim Crist de la Misericòrdia, per les Festeres del Crist.

Arribaran a l’Església acompanyades per la Banda de Música de Bellreguard des del C/ mestre Burguete. C/ Ausiàs March, C/ dos de Maig, C/ rei en Jaume, C/ riu d’Alcoi, C/ la Vela, C/ Major i plaça Major.

21’00h PROCESSÓ en honor de Sant Miquel Arcàngel. Estrena per la Banda de l’Agrupació Artístic-Musical Santa Cecília de Bellreguard de la peça musical Quis ut Deus, marxa processional composta pel director de la banda Eugeni Llopis, dedicada a Sant Miquel Arcàngel. Itinerari processional: plaça Major, C/ sant Josep, av. d’Alacant, C/ Ecce Homo, C/ sant Miquel, C/ sant Roc i plaça Major.

En finalitzar, castell a càrrec de la Pirotècnia Borredà de Rafelcofer (la Safor).

22’30h SOPAR de les Festeres del Crist. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

23’00h LA NIT CLÀSSICA. A la plaça Major de Bellreguard.

 • Actuació de Montserrat Martí Caballé (soprano), amb el concert memorial a Montserrat Caballé CASTA DIVA. Acompanyada per Fernando Álvarez (baríton), Ignacio Guzmán (tenor) i l’ensemble Italia Salotto.

1’00h ENTRADA INFORMAL. Des de la plaça 9 d’Octubre eixida de l’entrada informal de moros i cristians fins al Clot de l’Era.


Viernes 27 de septiembre

Festa del Crist de la Misericòrdia

8’00h DESPERTÀ a càrrec de les Festeres del Crist, acompanyades per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard.

9’00h ESMORZAR de les Festeres del Crist. Al carrer mestre Burguete.

11’00h a 13’00h JOCS tradicionals valencians. Jocs de punteria: birles, canut, pic i pala… A càrrec de la Titella. A la plaça de Bazzano.

11’30h RECOLLIDA de les Festeres del Crist i cercavila acompanyades per la Banda de Música Santa Cecília de Bellreguard, des del carrer mestre Burguete recorrent els carrers Ausiàs March, dos de Maig, rei en Jaume, Ecce Homo, sant Miquel, sant Roc i plaça Major.

12’00h MISSA de la Festa en honor del Santíssim Crist de la Misericòrdia, patró de Bellreguard, cantada pel Cor i Rondalla Sant Miquel. Tot seguit mascletà a la plaça Major.

13’30h AMBAIXADA MORA. El bàndol moro, comandat pel seu capità Javier Canet i pel seu ambaixador Roc Lledó, conquerirà el castell. A la plaça del Mercat (Clot de l’Era). Tot seguit visita a les cabiles mores.

14’30h DINAR de les Festeres del Crist. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

18’00h BERENAR per a totes les xiquetes i xiquets, a càrrec de les Festeres del Crist. Al carrer del Clot de l’Era.

18’30h ESPECTACLE FAMILIAR. Pianissimo Circus, concert per Pallassa i Piano, per la companyia Cirquet Confetti. Espectacle de pallassos i música en directe per a tots els públics. Al saló d’actes de la Casa de la Cultura de Bellreguard.

20’30h RECOLLIDA de les Festeres del Crist i cercavila acompanyades per la Banda de Música Santa Cecília de Bellreguard, des del carrer mestre Burguete recorrent els carrers Ausiàs March, dos de Maig, rei en Jaume, Ecce Homo, sant Miquel, sant Roc i plaça Major.

21’00h PROCESSÓ en honor del Santíssim Crist de la Misericòrdia i dels Sants de la Pedra Abdó i Senén. Itinerari: plaça Major, C/ sant Josep, av. d’Alacant, C/ Ecce Homo, C/ sant Miquel, C/ sant Roc i plaça Major. En acabar, castell a càrrec de la Pirotècnia Borredà de Rafelcofer (la Safor).

23’00h AMBAIXADA CRISTIANA. El bàndol cristià, a les ordres del seu capità Javier Bertó i de la seua ambaixadora Anna Ruiz, reconquerirà el castell. A la plaça del Mercat (Clot de l’Era).

0’30h LA NIT MÉS NOSTRA. Al carrer d’Enric Soler i Godes.

Concert amb:

 • 0’30h Capa de Plàstic
 • 1’40h Pupil·les
 • 3’00h Ebri Knight

Sábado 28 de septiembre

Festa dels Moros i Cristians

8’00h DESPERTÀ a càrrec de l’Associació de Moros i Cristians.

11’00h a 13’00h PLANETARI itinerant, amb què les xiquetes i xiquets podran descobrir i disfrutar de les estrelles, les galàxies, els planetes… L’activitat es realitza en grups de 40/50 xiquets/es amb una duració de 20/30 minuts per sessió. A la Pista municipal poliesportiva (ronda dels Esports).

12’00h CERCAVILA per la Banda de Música de Bellreguard.

17’00h MISSA de la Festa en honor dels Sants de la Pedra Abdó i Senén.

18’00h ENTRADA dels bàndols cristià i moro. Itinerari: C/ sant Roc, plaça Major, C/ Major, C/ la Vela, C/ riu d’Alcoi i avinguda de la Mar.

0’30h LA NIT ON TOT S’ACABA. A l’envelat del parc de Joan Pellicer.

Concert amb:

 • 0’30h Prozak Soup
 • 2’00h CHIMO BAYO

La programació pot estar subjecta a canvis d’última hora.

- Publicidad -

Escribe tu comentario

- Publicidad -

Llega a Gandia la gira de LOS40 Summer Live 2024

El concierto será el 24 de julio y reunirá diferentes artistas del panorama musical actualLlega el verano, y con él, la esperada gira LOS40...

‘La noche es comedia’ trae risas y diversión a Gandia este verano

El próximo sábado 3 de agosto, Gandia se prepara para recibir uno de los eventos más esperados del verano: 'La noche es comedia', que...

La Iglesia de San Nicolás del Grau de Gandia acoge la jornada de arquitectura

La Iglesia de San Nicolás del Grau de Gandia ha sido el escenario de la Jornada de Arquitectura dedicada a este monumento. El evento,...
- Publicidad -

Lucía Castelló: «Espero que el público descubra la magia de la música de Rodrigo y Falla»

La soprano Lucía Castelló se prepara para ofrecer un concierto homenaje a Joaquín Rodrigo en la Insigne Colegiata de Gandia, un evento que promete...

Devoción y emoción: La histórica Coronación de la Virgen de la Esperanza en Gandia

Devoción, paz, serenidad, alegría, amor... Estos son algunos de los sentimientos que transmite la Virgen de la Esperanza de la Hermandad del Santo Sepulcro...
-Publicidad -