14.2 C
Gandia
/ 18 abril 2021

Una hora gratis de parking durante la Fira del Motor de Gandia

Una hora gratis de parking durante la Fira del Motor de Gandia

La cooperativa de Centre Històric Comercial Gandia es suma a la VIII Fira del Motor Gandia, que tindrà lloc del 3 al 5 de maig al centre de la ciutat.

Així, els comerços associats realitzaran divendres els seu horari habitual, però dissabte no tancaran al migdia. Diumenge obriran fins a les 14 hores. Els clients tindran tiquets d’una hora gratuïta als aparcaments municipals del Prado i el Centre Històric (Serpis).

“L’afluència impressionant de gent d’altres edicions ens ha fet plantejar-nos obrir més hores per tal de donar-nos suport recíproc i contribuir, juntament amb l’hostaleria, a crear el millor ambient possible per als milers de visitants”, ha assegurat Pedro Izquierdo.

La huitena edició de la Fira del Motor de Gandia obrirà oficialment divendres, a les 12 h. En un espai urbà amb 20.000 metres quadrats a l’aire lliure, l’exposició estarà situada entre la plaça Major, el passeig de les Germanies, plaça del Prado, plaça del Tirant, plaça rei en Jaume I i els carrers Major, Sant Francesc de Borja, Duc Alfons el Vell i Rausell.

Aquesta edició comptarà amb més de 30 expositors que representaran 54 marques i la ciutadania podrà contemplar amb detall més de 580 models, tenint tota la informació sobre les novetats i millors oportunitats que ofereixen els concessionaris i marques a l’hora d’adquirir els seus productes.

La distribució de les marques en l’espai que ocupa la fira serà similar a la de l’any anterior i està detallada en la seua pàgina web www.firamotorgandia.com, que posseeix un directori i on queden geolocalizats els diferents concessionaris i punxant sobre cada ubicació es desplega tota la seua informació.

“La Fira del Motor és la mostra comercial més important de la ciutat, tant pel tamany, com per la infraestructura i l’organització. A la qual acudeixen milers de persones cada any, no només de Gandia i la Safor, també de les Comarques Centrals Valencianes i, cada vegada més, més enllà del territori valencià.

Al voltantde la fira també hi haurà activitats d’animació i, si tenim en compte que la XI Fira d’Abril també es celebra a la Casa de la Marquesa, l’ambient serà immillorable”, ha assegurat la regidora de Polítiques Econòmiques, qui ha llançat un missatge de tranquil·litat, ja que a partir de hui, que comença el marcatge i muntatge de les carpes, està en marxa i coordinat el dipositiu de seguretat, mobilitat, sanitari…

Finalment, Moll ha agraït la col·laboració del comerç i ha aprofitat per demanar a altres associacions i col·lectius que s’hi sumen en futures edicions. “Tot està enllestit ja. Cal destacar, l’esforç enorme que representa per a moltes empreses de fora desplaçar-se a Gandia, contractar personal per a aquests dies, etc.”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS