24.6 C
Gandia
/ 19 octubre 2021

El Grau s’ompli d’art amb el V Encuentro PaRedes

El Grau s’ompli d’art amb el V Encuentro PaRedes

La cinquena edició del Festival internacional d’art urbà «Encuentro PaRedes» s’ha traslladat de Beniopa al Grau. Com a conseqüència de la pandèmia, aquesta edició només contemplarà intervencions artístiques que ja es poden visitar, com la de les parets cedides pel veïnat, al costat del Centre Social Marcel·lí Pérez.

Imatge: Àlex Oltra

Aquest any, la temàtica elegida està relacionada amb la gent gran i la sostenibilitat. Una de les artistes d’aquest mural, Wendal, ha assegurat que «és un regal per al públic i per a la creadora. En la meua paret, he reconegut la tradició marinera, relacionant-ho amb el parc infantil pròxim».

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha afirmat que «ha sigut una edició exprés, per culpa de la Covid-19, però que ha tingut un resultat magnífic que es pot contemplar als murs que ha cedit veïnat del Grau. Esperem que la pròxima edició es puga realitzar amb total normalitat a Beniopa, on estava previst».

El Grau ja compta amb un mural més. La zona marinera de Gandia és ja «un punt de referència d’art urbà» com assegura Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau. Amb un passeig ràpid pels carrers del Grau es poden contemplar els murals de la Casa de la Música, Veles e Vents, el Ceip Joan XXIII i ara el Marcel·lí Pérez.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS