10.8 C
Gandia
/ 18 abril 2021

Gandia va fer el manifest del Dia Mundial de l’Alzheimer

Gandia va fer el manifest del Dia Mundial de l’Alzheimer

Gandia va fer ahir la lectura del manifest del Dia Mundial de l’Alzheimer. Un acte que ha seguit les mesures de seguretat imposades per la pandèmia i on l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de la Safor ha fet públic el seu manifest anual.

Aquest manifest ha deixat constància de la necessitat de continuar incrementant els recursos econòmics que aporten els governs per a ajudar als malalts i les seues famílies amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels malalts i les seues persones pròximes.

Després de la lectura del manifest, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; acompanyada per la regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil; la presidenta d’AFA la Safor, Rosa Genís; així com els portaveus de les forces polítiques representades en el consistori, ha procedit a penjar del balcó del consistori una pancarta commemorativa destinada a visibilitzar la malaltia.

Imatge: Àlex Oltra


Després de l’acte, Diana Morant va dir que “no podem oblidar-nos que encara hi ha moltes persones que pateixen aquesta malaltia” i destacat que “hui hem commemorat el Dia Mundial sense les activitats lúdiques perquè la COVID-19 així ho exigeix. Una pandèmia que també ha afectat les persones amb alguna mena de dependència perquè l’aïllament ha provocat que no pogueren fer ús dels tallers i activitats que organitzen entitats com AFA”.

L’alcaldessa va agrair a AFA tot el treball que van realitzar durant el confinament. “Amb AFA hem mantingut contacte directe durant la quarantena i ens hem coordinat per a ajudar a totes les persones que tingueren algun tipus de necessitat i per a donar-los tot el que pogueren necessitar. Des de l’ajuntament sempre estarem agraïts a AFA per la labor encomiable que realitzen”.

Per part seua, Rosa Genís va agrair al consoci la seua col·laboració. “L’Ajuntament de Gandia sempre ens ha abrigallat i sempre que hem necessitat alguna cosa s’han preocupat per ajudar-nos a solucionar qualsevol que fora el problema que tinguérem”.

Finalment, Liduvina Gil, va incidir en què el consistori continuarà treballant amb AFA la Safor de manera estreta. “Durant el confinament van estar atenent telefònicament els malalts i ara ja han pogut reobrir el local complint totes les mesures de seguretat”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS