25.1 C
Gandia
/ 1 agosto 2021

Dansa i música en directe a la Casa de Cultura i el Palau Ducal

Dansa i música en directe a la Casa de Cultura i el Palau Ducal

Les dos activitats, un espectacle de dansa i un concert de música, es retransmetran a través de les xarxes socials de CulturaGandia. El projecte #CulturaACasa del departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia ha programat dos de les activitats setmanals en espais públics de la ciutat. No obstant això, ho farà a porta tancada com a mesura de prudència front a la COVID19.

En quant a les actuacions, es tracta de “Dimecres a escena” (20 maig) amb un espectacle de dansa contemporània “Apariència”, a càrrec de Sara Bertomeu Capellino. Aquesta representació es farà dintre del Palau Ducal de Gandia.

Al “Vermut musical” de diumenge 24 de maig, actuarà el grup Zambra, fusión rumbera, amb Sergio del Pozo i Loles Domínguez, que interpretaran temes atemporals amb un toc flamenc. En este cas, l’actuació es farà dintre de la Casa de Cultura de Gandia.

D’aquesta manera l’ajuntament assegura la contractació no sols dels artistes, sinó també, de la producció audiovisual i des del departament de Cultura mostren el seu suport també a aquest sector, afectat per la crisi.

Nahuel González, regidor de Cultura senyala que “a l’Ajuntament de Gandia donem un pas més en el projecte de CulturaACasa i a partir de la setmana propera estem programant ja en dos espais culturals, concretament en el Palau Ducal i en la Casa de la Marquesa i en breu esperem també en el Teatre Serrano poder fer directes on els grups de música i artistes de la nostra ciutat i la nostra comarca podran actuar sense públic en streaming per a continuar reivindicant el paper de la Cultura en este moment històric i poder donar suport als nostres artistes que tanta falta fan”.

Totes les actuacions de #CulturaACasa es fan a les 19 hores a través de les xarxes socials de CulturaGandia.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS