Gandia continua en la aposta per la digitalització de les seues empreses i ha presentat un nou programa de formació per a l’hostaleria, “Digitalitza el teu negoci d’hostaleria”.
L’objectiu del programa és sensibilitzar sobre la necessitat de digitalitzar els negocis d’hostaleria, i oferir eines i solucions TIC. Amb la formació, Urbalab tractarà de donar a conéixer els reptes i oportunitats que la incorporació de les TIC ofereixen al sector de l’hostaleria.
“La tecnologia és una realitat que ha vingut per a quedar-se. El procés de digitalització s’ha accelerat en la pandèmia i és important que les empreses no ho vegen com una amenaça, sinó com una oportunitat” ha declarat Vicenta Ferrer, regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç.
El programa és totalment gratuït i serà del 24 de gener al 2 de març, amb una sessió per setmana a Urbalab que serà de 9:30 a 11:30 hores. Totes les sessions començaran amb un desdejuni de negocis on es comentarà el tema que es tractarà cada dia i, a continuació, tindrà lloc la sessió de formació de 10 a 11:30 hores. El dia 22 de febrer està previst un dinar en lloc d’un desdejuni i l’horari de la formació serà de 12 a 13:30 hores.
Ferrer ha explicat que “la manera que tenim de relacionar-nos en la gastronomia, en els hostalers i comerciants ha canviat i nosaltres des d’Urbalab hem fet un programa junt Destí Safor i el centre històric de sis sessions per a acompanyar i ajudar en eixe procés de digitalització a tots els hostalers”.
La primera sessió serà un curs de digitalització del negoci per a millorar els ingressos en Hostaleria. La següent setmana tindrà lloc un curs de gestió de les relacions amb el client per a la importància de la fidelització d’aquest. Després, es parlarà de les solucions TIC aplicades al negoci. La següent sessió estarà centrada en com geolocalitzar i promocionar el negoci i gestionar les xarxes socials. El cinqué curs serà una píndola d’informació de fotografia gastronòmica amb el mòbil i, per últim, es farà una sessió de gestió d’equips i lideratge en el negoci d’hostaleria.
Per la seua part, la responsable del departament de Formació i Qualitat Alimentària de DestíSafor, Minerva Pons ha assenyalat que “s’ha adoptat la forma que nosaltres dúiem a terme: primer fer un desdejuni on els hostalers comencen a parlar entre ells sobre quines són les seues necessitats i preocupacions i, després, en compte d’oferir cursos llargs, es donaran unes xicotetes píndoles de formació sobre la digitalització del negoci”.
Cal recordar que hi ha 20 places i les inscripcions per al programa ja estan obertes a la pàgina d’Urbalab.