14.1 C
Gandia
/ 17 abril 2021

La cursa a peu de Barx es celebra amb normalitat

La cursa a peu de Barx es celebra amb normalitat

El passat dissabte 11 d’agost es va celebrar en Barx, gràcies als tècnics i organismes supramunicipals, la cursa tradicional d’estiu del municipi. Una cursa marcada pels incendis iniciats a Llutxent i que ha cremat més de 3.200 hectàrees. Això no ha impedit que la gent del poble volgués celebrar la carrera i així tornar a la normalitat el més aviat possible.

Les carreres van començar a les 19:00 amb les categories inferiors, que van comptar amb una nodrida participació des de la categoria barrufet fins a cadets.

A les 20:00 hores, sobre una distància de 9.270 metres, arrancava la prova absoluta amb gran afluència de participants ja que més de 600 persones van prendre l’eixida en una vesprada estiuenca amb calor i amb una una mica de vent. La carrera va estar dominada per Jesús Gomar, del C.A. SAFOR DELIKIA SPORT, amb un gran temps de 30:11, qui va marcar el ritme de la carrera des del primer quilòmetre, seguit pel seu company Carlos Ferrando, també del C.A. SAFOR DELIKIA SPORT, i en tercera posició Felix Pont del C.A. AUTOMOCION MOLL.

En la categoria femenina la vencedora va ser Karem Faus, del C.A. SAFOR DELIKIA SPORT, amb un temps de 39:25, seguida per Isa Banyuls, del C.A. CAMALLAES-REFLYX, i després d’ella Patricia Lopez, del C.A. XERESA, que ocupava la tercera posició.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS