24.1 C
Gandia
16 junio 2024
InicioFallasGandia acull el Pregó, la Crida i el Ball Faller el 1...

Gandia acull el Pregó, la Crida i el Ball Faller el 1 de febrer

- Publicidad -

Aquest dissabte 1 de Febrer, els carrers de Gandia acolliran el Pregó i la Crida. Des d’aquest moment serà el compte enrere per als dies grans de les festes josefines. Tot començarà en 6 grups de cercaviles per tota la ciutat.

Les Falleres Major, Alba Ramon i Sandra Faus, junt amb la federació de falles, autoritats, el pregoner Josep Basset i cort d’honor desfilaran des de la plaça Prado fins a la Torrassa del Pi, on tindrà lloc el pregó.

Josep Basset serà l’encarregat de pregonar que ja estem en falles i ho farà a les 19 hores en un punt històric de la nostra ciutat.

Com a novetat aquest any, no sols les 23 comissions i públic assistent podran gaudir d’aquest pregó que es podrà veure per les televisions locals.

Una vegada conclosa la primera part, les Falles de Gandia, Corts d’Honor i les Falleres Majors desfilaran pel Carrer Alzira, Sant Francesc de Borja, Puríssima, Carrer Major, Juan Andrés i Plaça Major, on tindrà lloc la tradicional crida des del balcó de l’Ajuntament.

A partir de les 20 hores, les falleres majors, Alba i Sandra convidaran als fallers, gandians i forasters a gaudir de la millor festa. L’alcaldessa Diana Morant animarà a tota la ciutat a participar de les Falles de Gandia.

En finalitzar la Crida tindra lloc un espectacle piromusical a la façana de l’Ajuntament. Per concloure aquest dia, al Museu Faller a partir de les 00 hores serà el ball faller. La nit estarà amenitzada per l’Orquestra BIRD BAND.

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS FALLES 1 FEBRER 2020

14 hores: Dinar al Museu Faller amb prensa, corporació municipal, Corts d’Honor, Falleres Majors, membres de la Federació i fallers amb el distintiu Gesmil de Diamants.

18.15 hores: Concentració de la corporació municipal, membres de la Federació, Corts d’Honor, Falleres Majors i pregonera en la plaça del Prado.

18.45 hores: arribada de les comissions, Falleres Majors, Pregonera, Corts d’Honor, Corporació Municipal i Federació de Falles a la Torrassa del Pi.

19 hores: Pregó a la Torrassa del Pi.

19.20-19.30 hores: Comença la cercavila fins a la Plaça Major.

Aprox. 20 hores: Crida a la Plaça Major.

00 hores: Comença Ball Faller.

- Publicidad -

Escribe tu comentario

- Publicidad -

Programación verano del Palau Ducal: tast, visitas nocturnas, cine pot…

Como cada año al llegar la época estival, el Palau Ducal presenta su programación especial de actividades que complementa con su horario diurno y...

El Museu Faller acoge la entrega de los Ninots Indultats 2024

El Museu Faller acogió el acto de entrega de los Ninots Indultados de las Fallas de 2024 de la mano de las Falleras Mayores...

Paula Beltrán Alandete, nueva Presidenta de la Hermandad de la Santísima Cruz de Gandia

Paula Beltrán Alandete ha sido elegida como Presidenta de la Hermandad de la Santísima Cruz de Gandia en la asamblea celebrada el jueves 13...
- Publicidad -

Víctor Orizaola: «Las PYMES deben establecer objetivos claros antes de lanzarse a la digitalización»

Víctor Orizaola, Profesor de ESIC y consultor freelance de Marketing Digital, nos ofrece una visión detallada sobre cómo la transformación digital está cambiando la...

Paco Herrero (Marina de Gandia): «Ofrecemos precios más que competitivos respecto al mercado»

Gandia ya tiene Marina. ¿Qué se ha encontrado Alcara al acceder a las instalaciones que hasta hace unos días gestionaba el Club Náutico? Alcara Infraestructuras...
-Publicidad -