24.1 C
Gandia
16 junio 2024
InicioLa SaforGandiaPublicades les bases del Concurs Fotogràfic i de Relats breus de la...

Publicades les bases del Concurs Fotogràfic i de Relats breus de la UPG

- Publicidad -

Aquestes son les bases del III Concurs Fotogràfic “Mira Gandia!” i del 11é Concurs de Relats Breus que organitza el Departament de Cultura, a través de la UPG, amb la col·laboració d’Amics de la UPG.

III Concurs Fotogràfic UPG “Mira Gandia!”

Amb la finalitat d’estimular i premiar econòmicament uns projectes fotogràfics que siguen capaços de mostrar el valor patrimonial, tant el paissatgístic com el cultural i artístic, de la ciutat i el seu entorn. Si en les dues primeres convocatòries el tema del concurs feia referència als valors immobles patrimonials, enguany la mirada s’ha centrat en el patrimoni natural i paisatgístic del nostre entorn.

Horta, muntanya, marjal i mar formen paisatges singulars que, junt amb les zones verdes urbanes, ens proporcionen una rica varietat de fauna i flora, barrancs, boscos, tossals, o coves. Un bast patrimoni que s’enriqueix, a més, per les variacions espectaculars que poden produir els canvis d’estació. Podran participar-hi tots els aficionats a la fotografia que siguen:

  • Alumnes i exalumnes dels cursos de fotografia UPG.
  • Aficionats en general.

Les obres seran individuals. Cada autor podrà presentar un màxim de tres obres. Es valorarà la qualitat artística i el valor documental de les imatges. Totes les fotografies hauran de ser originals, no premiades ni publicades en cap altre concurs i estar lliures de drets que puguen tindre tercers.

El termini d’admissió de les obres serà del 3 de febrer al 25 de març de 2020. Per a cadascuna de les categories, s’estableixen els premis següents:

(A) Alumnes 

  • 1r Premi UPG, valorat en 150 €.
  • 2n Premi UPG, valorat en 100 €.
  • Accèssit: un llibre de fotografia.

(B) Aficionats en general

  • 1r Premi Amics de la UPG, valorat en 150 €
  • 2n Premi Amics de la UPG, valorat en 100 €
  • Accèssit: un llibre de fotografia

Amb les fotografies seleccionades es realitzarà una exposició del 3 al 26 d’abril a la Sala Tossal (edifici Universitat, Carrer Tossal, 8). El lliurament de premis es realitzarà el dia 5 de juny, durant l’acte de fi de curs de la UPG, que tindrà lloc a la Sala Tossal.

Bases completes: aci.

XI Concurs de Relats Breus UPG

Per la seua banda, Serlik ha presentat les bases del XI Concurs de Relats Curts de la UPG. S’estableixen dues categories:

  1. Al millor relat en castellà.
  2. Al millor relat en valencià. 

El relat ha de tractar sobre el canvi climàtic des de qualsevol dels seus aspectes: social, polític, mediàtic, ambiental, etc.. Poden estar escrits en valencià o en castellà i han de ser originals, inèdits, no premiats i no han d’haver sigut presentats en altres certàmens en les mateixes dates. 

Podrà participar-hi qualsevol persona major de 16 anys que ha sigut o és alumna de la UPG o que estiga empadronada a Gandia o qualsevol poble de la Safor. El termini de presentació és del 10 de març al 10 de maig de 2020.

Els relats seleccionats podran ser publicats a proposta del Jurat. En aquest cas els autors hauran de cedir els drets d’autor dels relats a l’entitat editora. Els premis es faran públics el dia 5 de juny de 2020 en l’acte de fi de curs de la UPG.Els guanyadors/es de cadascuna de les seccions rebran 150 Euros i una figura commemorativa original.

Bases completes: https://universitatpopulargandia.blogspot.com/p/bases-ix-concurs-de-relats-breus-upg.html

- Publicidad -

Escribe tu comentario

- Publicidad -

Programación verano del Palau Ducal: tast, visitas nocturnas, cine pot…

Como cada año al llegar la época estival, el Palau Ducal presenta su programación especial de actividades que complementa con su horario diurno y...

El Museu Faller acoge la entrega de los Ninots Indultats 2024

El Museu Faller acogió el acto de entrega de los Ninots Indultados de las Fallas de 2024 de la mano de las Falleras Mayores...

Paula Beltrán Alandete, nueva Presidenta de la Hermandad de la Santísima Cruz de Gandia

Paula Beltrán Alandete ha sido elegida como Presidenta de la Hermandad de la Santísima Cruz de Gandia en la asamblea celebrada el jueves 13...
- Publicidad -

Víctor Orizaola: «Las PYMES deben establecer objetivos claros antes de lanzarse a la digitalización»

Víctor Orizaola, Profesor de ESIC y consultor freelance de Marketing Digital, nos ofrece una visión detallada sobre cómo la transformación digital está cambiando la...

Paco Herrero (Marina de Gandia): «Ofrecemos precios más que competitivos respecto al mercado»

Gandia ya tiene Marina. ¿Qué se ha encontrado Alcara al acceder a las instalaciones que hasta hace unos días gestionaba el Club Náutico? Alcara Infraestructuras...
-Publicidad -