26.6 C
Gandia
/ 16 mayo 2022
26.6 C
Gandia
/ 16 mayo 2022
Inicio Noticias Educación La importància de tindre el certificat de valencià

La importància de tindre el certificat de valencià

0
La importància de tindre el certificat de valencià

La certificació del valencià és un dels requisits més importants per a aconseguir treball en la Comunitat Valenciana. Saber dominar la llengua cooficial, tant escrita com oral, és un element que busquen les empreses privades i, sobretot, el sistema públic.

Els estudiants opositors a mestres, administratius o personal sanitari de tots els nivells són aquells que més importància donen a aquest certificat. Amb ell, la posició en les llistes d’ocupació per a aconseguir la plaça desitjada, augmenten significativament. Podem dir que, per a un trasllat o assignació de plaça, suma més tindre la certificació màxima del valencià (el C2) que una llicenciatura/grau, màster o domini d’una altra llengua.

Per aquesta raó, i tenint en compte que tan sols queden sis mesos per a les pròximes proves de valencià, volem ajudar-vos que aconseguiu els millors resultats i arribeu a ocupar el lloc de treball desitjat. A Gandia existeixen diverses acadèmies i preparadors que poden ajudar-te a aconseguir el teu objectiu. L’Acadèmia Atenea és una d’elles. Amb cursos de valencià a la teua mesura, el teu nivell i la teua butxaca, pots arribar a aprendre i aprovar l’examen de valencià en tan sols uns mesos.

Els professors d’Atenea s’han adaptat als temps de la Covid-19 i han preparat cursos intensius del C1 i del C2 en línea. Amb materials creats per ells mateixos i classes en directe, podràs aprendre i consultar tots els teus dubtes de gramàtica, lèxic, ortografia i sobre tot contingut oral. Es tracta d’una bona manera d’aprendre valencià, des de casa i a l’horari que més s’adapte al dia a dia dels alumnes.

Un exemple /

Opositors i opositores, tindre el títol superior del valencià és una gran ajuda per a aconseguir la plaça desitjada, i mai havia sigut tan fàcil estudiar-lo. Classes adaptades, en línea i sense preus elevats. Paga només quan et connectes a classe i amb tota l’experiència d’una acadèmia convencional.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre