L’obra Bultaco 74 arriba al Teatre Serrano de Gandia el proper dissabte 12 a les 20.30 hores. És una comèdia que narra l’evolució d’una parella que es coneix a l’època de la transició. És una història de trobades fortuïtes i de desunions, d’amor i de desamor, de la fascinació de la joventut per a forjar una utopia i del reconeixement de la realitat o la rendició a la qual et sotmet la maduresa.

És una obra de Pasqual Alapont amb els actors Mariano Lloret, Mariano Velázquez i Ana Sentieri, sota la companyia amateur local l’Ana Mari Teatre. Des del departament de Cultura de Gandia es dóna suport a la creació local i al teatre amateur, tal i como ha assenyalat el regidor responsable de l’àrea, Nahuel González: “per a l’Ajuntament de Gandia és tot un plaer tindre al nostre teatre municipal a 3 artistes locals amb la direcció de Pasqual Alapont. que demostra que el teatre a la nostra ciutat té molt de futur”.

Per la seva banda, Mariano Velázquez, ha agraït a l’ajuntament el suport que està donant a la cultura en estos temps de crisi, “perquè ens preocupem de donar de menjar a la boca i ens oblidem de l’ànima i pense que l’ajuntament está fent una bona feina en eixe aspecte”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre