26.6 C
Gandia
/ 16 mayo 2022
26.6 C
Gandia
/ 16 mayo 2022
Inicio Cultura Les Arts Volant, una òpera mòbil per a tota Gandia

Les Arts Volant, una òpera mòbil per a tota Gandia

0
Les Arts Volant, una òpera mòbil per a tota Gandia

Les Arts Volant es un projecte del Palau de les Arts de València que tracta de tindre òpera als barris i als municipis en format de camió ambulant. Gandia podrà gaudir d’aquesta inicitiava el dimarts 21 a les 21 hores a l’explanada del Port de Gandia.

Així ho va presentar Nahuel González, regidor delegat de Cultura. Tractarà de la primera obra del compositor valencià Vicente Martín i Soler, El tutor burlat.

Les Arts Volant té com a objectiu la difusió cultural de Les Arts i portar l’òpera a qualsevol racó de la nostra ciutat. Es amb la col·laboració de Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajntament de València.

La companyia viatja en un gran camió que està preparat per a modificar-se i fer un escenari per poder treballar. Presenten una òpera en directe, interpretada per Cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

«És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València», va explicar González.


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre