10.6 C
Gandia
/ 18 abril 2021

Adjudicades les ajudes de reactivació cultural

Adjudicades les ajudes de reactivació cultural

L’Ajuntament de Gandia ha adjudicat a 22 empreses de Gandia les ajudes de reactivació cultural abans d’acabar l’any. Aquestes ajudes són promogudes per el Consell de Reactivació Cultural i amb el suport de tots els grups polítics.

L’objectiu principal, com ha assegurat el regidor de cultura Nahuel González es «fomentar la reactivació del sector el més prompte possible». Les ajudes oscilen entre els 1.000 i els 3.000 €.

Imatge: Àlex Oltra

González ha volgut afirmar que «era important traure ajudes per a reactivar la cultura. Per això estem molts contents que 22 empreses de la ciutat hagen estat adjudicatàries d’aquestes subvencions que tenen com a objectiu la reactivació d’un sector molt afectat per la pandèmia. Des de l’Ajuntament continuarem treballant al costat d’aquest sector i, si la situació continua sent dolenta, estudiaríem traure noves ajudes perquè el Govern de Gandia s’ha mostrat molt sensible davant del sector culturals i també tots els grups polítics del consistori, així com el Consell de Reactivació Cultural, que és d’on va eixir la iniciativa d’aquestes ajudes tan importants».

Les 22 empreses complien amb els requisits establerts pel Govern: no tindre deutes amb l’ajuntament, tindre domicili fiscal a Gandia, haver suspés l’activitat a l’estat s’alarma, no haver obtingut altres ajudes amb la mateixa finalitat i estar d’alta durant 6 mesos entre l’exercici corrent i l’anterior.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS