Gandia obri l’exposició ‘De la pantalla al carrer. Imatges del confinament’

Imatga: Miriam Esparza.

L’exposició, itinerant, començarà dilluns 22 de juny en el Passeig de Germanies de Gandia, continuarà a la platja de Gandia i finalment recorrerà tots els barris de la ciutat.

Totes les fotografies formen part del taller «Fotografia Confinada» del projecte #CulturaACasa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

Durant tot el temps de confinament, des del departament de Cultura i Participació de l’Ajuntament de Gandia, hem posat en marxa el projecte #CulturaACasa. Un dels tallers més participatius i engrescadors ha estat el de Fotografia, impartit per Pere Huerta. Totes eixes fotos són la memòria d’un temps de reclusions i frustracions convertit en imaginació, creativitat, esperança i, fins i tot, humor.

Imatge: Ana Perelló.

Ara ha arribat l’hora de compartir els temps i els afectes amb els nostres conciutadans. Hem de mantindre la distància física per seguretat, però hem d’enfortir les relacions socials i comunitàries per a créixer com a societat.

A través del programa #CulturaACasa, ha quedat palés que la cultura és necessària per a teixir xarxes de complicitat enfront de l’adversitat.

Ara, una selecció de totes les imatges que hem pogut observar en la solitud de les pantalles domèstiques també volen eixir al carrer, per desconfinar-se i ser compartides per la ciutadania i amb ella.

Imatge: Cristina Puchol.

Així, l’exposició “DE LA PANTALLA AL CARRER. Imatges del confinament” naix per a convertir-se en un xicotet homenatge a totes les persones que, des de casa, han protegit la salut de totes i tots, perquè la responsabilitat de la ciutadania ha estat clau per a preservar la vida a la nostra ciutat.

A través d’este projecte, també fem un reconeixement a totes les i els artistes que han omplit de color i somnis este temps gris, amb música, arts plàstiques o escèniques.

Escribe tu comentario