El govern municipal ha visitat tots els treballs realitzats per l’alumnat-treballador del Taller d’Ocupció «Paisatges de Gandia. Dels ullals a la ciutat». Sota el terreny, aquest grup d’alumnes han pogut mostrar totes les àrees del programa: jardineria, obres, manteniment i dinamització cultural.

En aquesta visita, el participants del taller de l’especialitat de «Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals» han organitzat una gimcana a la Plaça del Tirant per posar en valor el patrimoni cultural de la ciutat d’una forma lúdica.

A més, s’han pogut visitar la construcció d’una caseta i una jardinera, la reparació d’una passarel·la de fusta o la replantació d’arbres i plantes al Centre d’Interpretació Alqueria del Duc.

El projecte, que compta amb el finançament de l’Ajuntament de Gandia, la Generalitat Valenciana a través de Labora i el Ministeri de Treball, finalitza el pròxim mes de desembre. En ell treballen 30 alumnes en situació de desocupació i que té com a objectiu millorar la seua qualificació personal.

Deja un comentario