La Fallera Major Laura Puig pertany actualment a la Falla Grau però la seua vida fallera començà a la comissió Sant Nicolau Mosquit. Abans de complir un any es vestí de fallera per primera vegada, els seus pares volgueren transmetre-li la passió per les falles des de menudeta. Ha ostentat diferents càrrecs al llarg dels seus 28 anys de vida.

 

La Fallera Major Infantil, Júlia Perles, va nàixer el 16 de juliol del 2006 i pertany a la Falla Grau. Actualment estudia SISÉ de primària al Col·legi M.A.S. de Calderón i entre les seues aficcions, cap destacar que és una enamorada del fútbol i practica aquest esport al Miramar Femení Fútbol 8. Júlia Perles ha estat escollida Fallera Major de Gandia pel seu ampli currículum faller i també el de la seua família, tots ells participen activament de les Falles.

 

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; el regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto, i altres membres de la corporació municipal, han rebut aquest matí al despatx d’alcaldia a Júlia Perles Moncho i Laura Puig Martí, Falleres Majors de Gandia del 2019.

 

Diana Morant ha recordat que “el passat dissabte acomiadàvem a Núria i Sara com a Fallera Majors i ahir dilluns ja estaven nomenades les Falleres d’aquest any. Les falles són com Gandia, no paren mai“.

Com a representant de la ciutat només em queda felicitar-les en nom de la ciutat. Elles ja tenen la suficient trajectòria per a saber perfectament el que suposa aquest nomenament” i afegia que “les Falles de Gandia i la ciutat van a regalar-les un any absolutament meravellós i estic segura que sabran aprofitar aquesta oportunitat vital per a escriure un nou capítol en la història de Gandia“.

 

Per finalitzar l’alcaldessa de Gandia ha destacat que “aquesta, la casa de tots, serà a partir d’ara casa i des d’ací viuran moments màgics amb la ciutadania“.

 

Per la seua banda, Laura Puig es va mostrar “molt orgullosa de representar el món faller gandià i espere estar a l’altura. Fa molts anys que sóc fallera i la veritat és que no esperava que arribara aquest moment. Vull gaudir al màxim d’aquest any“.

 

Finalment, Júlia Perles va declarar que “estic molt contenta i quan m’ho van demanar vaig dir que sí. Aquest any ho gaudiré jo però també la meua família“.

 

Imagen: Àlex Oltra.

Deja un comentario