24.4 C
Gandia
/ 1 agosto 2021

Nova campanya a Potries: ‘Respecta el teu poble’

Nova campanya a Potries: ‘Respecta el teu poble’

L’objectiu de la campanya és conscienciar als propietaris de mascotes sobre la importància de complir amb els drets i obligacions que comporta tindre animals de companyia, sobretot pel que es refereix a la recollida d’excrements dels gossos i el fet que aquests vagen lligats amb corretja.

D’aquesta manera s’aconseguirà que els veïns i veïnes de Potries es respecten uns als altres amb el compliment de les normes, millorant la convivència entre ells i ajudant a fer que el poble es mantinga net. És per això que el lema de la campanya és “Respecta el teu poble”, acompanyat de “Porta el gos amb corretja i la seua caca a la bossa”.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament recorda que el fet de no arreplegar els excrements i portar el gos solt pot suposar una sanció recollida en “l’ordenança municipal reguladora de la protecció i tinença d’animals de companyia i animals potencialment perillosos” de fins a 600 €. Per a transmetre el missatge es penjaran cartells per diferents punts del poble i també es compartirà material gràfic a través de les xarxes socials.

 

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS