networking-urbalab
networking-urbalab

Una nova trobada de negocis va tindre lloc ahir divendres 21 de juny a l’Urbalab i ha estat plantejada com una sessió de Networking B2B, amb l’objectiu d’establir vies de cooperació amb els agents implicats en la transformació digital dels negocis a La Safor i propiciar la interrelació amb aquelles altres empreses potencialment usuàries d’aquests serveis.

La sessió de treball ha reunit entre 40 empreses i professionals que ofereixen solucions tecnològiques i digitals per als negocis com són empreses d’enginyeria i programari, noves tecnologies, fotografia i  audiovisuals, programació informàtica, especialistes en màrqueting i creació de contingut, multimèdia, entre altres.

“Entre les primeres idees que s’han exposat en aquesta reunió destaca la necessitat treballar de manera continuada amb la tasca de difondre la cultura digital entre les empreses de La Safor, sobre tot aquelles que pertanyen als sectors clau de la nostra economia. Aquesta tasca es contempla com un treball compartit entre administració i sector i per això l’Urbalab es pot fer servir com una llançadora de les iniciatives que puguen provenir en aquest àmbit”, ha explicat el nou regidor de Polítiques Econòmiques i Innovació, Ferran Martínez Mendoza.  

Altra necessitat manifestada ha estat la d’ajudar a donar major visibilitat a les empreses del sector de manera que siga fàcil l’accés als seus productes i serveis. Una manera proposada de començar ha estat la de publicar un directori o catàleg digital on trobar aquestes empreses i donar a conèixer la seua especificitat. També s’ha parlat de la possibilitat d’organitzar conjuntament un esdeveniment, congrés o fira de la transformació digital de les empreses de la comarca de La Safor.

Per últim, s’ha destacat la necessitat de propiciar les sinergies entre els professionals que treballen al sector de tecnologies digitals, per rendibilitzar esforços i cercar noves oportunitats que poden sortir a través d’aquestes relacions i sense eixir de la comarca.

Aquesta és la primera trobada de la que s’espera pugen hi haure moltes més i a la que es puguen adherir més empreses i actors.

El proper dia 5 de juliol a les 8 del matí, a la seu d’Urbalab Gandia, tindrà lloc la segona trobada de networking i treball amb el sector.

Deja un comentario