El projecte municipal Serpis Urban Art Project ha realitzat, a la plaça del Tirant, un nou mural en commemoració del Dia Mundial de la lluita per a l’eliminació de la violència de gènere. El mural presenta un cor d’una dona del qual ixen emocions positives i sentiments en forma de roses.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha assegurta que des de l’Ajuntament «volem agrair a la Nena la seua participació i tambñe la cessió del mur a la comunitat de veïns. Gandia ja és un referent en l’art urbà, la cultura està molt viva al carrer. I com sempre amb un missatge social tan important com és la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere».

Es tracta d’una obra amb molt de valor artístic però, com assenyala Juana Navarro «també pel que ens trasnmet. I es que arriba un moment que la dona es queda bloquejada, anul·lada, deixa de ser ella, té por a tot».

Aquest mural tracta de conscienciar a tota la població que el vega sobre la lluita contra la violència de gènere. Recordem que, a totes aquelles que ho necessiten, el 016 és el telèfon obert 24 hores per demanar ajuda o consell i no deixa rastre a la factura telefònica.

Deja un comentario