modernitzacio-empresarial
modernitzacio-empresarial

Alandete ha anunciat que en la pròxima legislatura es crearà una agència municipal de modernització tecnològica i empresarial, en el marc d’Urbalab Gandia, “com una aposta per fer desaparèixer el drama de la desocupació i crear llocs de treball de qualitat”, ha afegit l’alcaldable Josep Alandete.

Per la seua banda, Alícia Izquierdo, ha fet balanç de l’actual legislatura en polítiques econòmiques. Izquierdo ha explicat que “hem posicionat Urbalab Gandia com a un servei públic de referència en matèria de formació, ocupació i emprenedoria”. A més, s’han portat amb èxit plans per a l’ocupació finançats per altres administracions, com les Sendes Urbanes, Avalem Joves, Avalem Experiència, Avalem Territori. I s’ha invertit en la modernització dels polígons Alcodar i Benieto, com els accessos, clavegueram, carril bici, directori d’empreses.

Alícia Izquierdo ha destacat que l’actual govern ha impedit la requalificació a comercial del polígon industrial Sanxo Llop, i ha sigut clau per declarar Gandia “Ciutat de la Ciència i la Innovació” i ser la seu de “Focus Pyme 2018”.

“És una senya d’identitat nostra el fet d’estar al costat dels xicotets productors, per això s’ha promogut la producció local i artesanal mitjançant fires i mostres (pastisseria, cervesa, PradoTerra), hem donat suport al calendari anual de campanyes del comerç urbà de Gandia i hem municipalitzat i abaratit els aparcaments del centre”, ha afegit Alícia Izquierdo.

El número 3 de la candidatura de Compromís Més Gandia unida, Ferran Martínez, ha tornat a destacar la necessitat de donar suport a la digitalització del comerç de Gandia. També es crearà el Consell Municipal de l’Emprenedoria.

Ferran Martínez ha proposat crear un clúster sociosanitari en Sanxo Llop i continuar exigint l’hospital de crònics. Martínez també proposa declarar els polígons industrials Alcodar i Benieto com a àrees industrials avançades aprofitant les inversions ja fetes en esta legislatura, la qual cosa atraurà noves indústries a Gandia.

Pel que fa al comerç, Ferran Martínez ha deixat clar que Compromís Més Gandia unida continuarà donant suport al comerç urbà davant de possibles ampliacions de grans superfícies comercials. I ha proposat crear la marca “Productes de la Safor”, “ja és una necessitat imperiosa per avançar en qualitat i competitivitat”.

Deja un comentario